Jdi na obsah Jdi na menu
 


V sobotu do Říčan

20. 10. 2008

  Po týdnu volna nás čekají poslední 2 kola podzimní sezony. Pohled na tabulku není takový jako bych si představoval  - až na šestém místě uzavíráme horní polovinu tabulky. Nicméně poslední 2 podzimní kola hraje dost mančaftů ze špičky mezi sebou a tak se to může promíchat.

  Náš soupeř Říčany B minule poprvé v sezoně prohrál nejtěsnějším způsobem 1:0 v Chudčicích. My jsme letos také pouze jednou prohráli, nicméně dolů nás srážejí zbytečné remízi. Říčany budou doma nesmírně silné, zvlášť posilní-li je pár borců z áčka.

 Já osobně se na zápas velmi těším, je to výzva. Vyhrajeme-li jsme zpátky a můžeme bojovat o čelní příčky tabulky, což je můj cíl. Uhrajeme-li plichtu tak bod nic moc neřeší, snad jen že psychycky nás to povzbudí do dalších bojů. Prohrajeme-li přestane nás definitivně čelo tabulky zajímat a můžeme si leda tak zahrát abysme si udělali žízeň.

 Řeknu to jednoznačně a natvrdo - v Říčanech a s Domašovem budeme hrát i o moji trenérskou budoucnost. Ze závěrečných dvou podzimních zápasů očekávám minimálně 4 body, jinak pro špatné výsledky rezignuji na funkci trenéra. Samozřejmě že chci získat bodů všech 6.

 Treninková morálka po slušném začátku je nyní u většiny hráčů hrozná a nyní nás čekají poslední 2 podzimní treninky. Ve středu je tedy trenink -  v 17:30 chci aby byli hráči už na hřišti ať něco do tmy stihneme.

 Sestavu a taktiku budu dělat až po treninku a asi budu stavět na tom co fungovalo první poločas se Senoradami. Chybět bude Max a Žán, naopak k dispozici bude brankář Boris a tak se naše útoční síla rozšíří o univerzála Čmeldy, po hodech by k dispozici měl být i Jarda. Otázkou zůstává zdravotní stav Togi a Filipa.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

návrat

(orca, 24. 10. 2008 21:01)

Dušane,chápu to dobře,že budeš brzo hrát za Ketkas?Byl bych velice rád kdyby ses vrátil a po Robinovi byl další mladej hráč kterej má věk a schopnosti naši hru oživit a nás starce dobře naladit na utočnej fotbal.

re garža

(orca, 24. 10. 2008 20:51)

hostovat a ne hotovat

re garža

(orca, 24. 10. 2008 20:49)

Copak,deš hotovat do Rapa????????

Re orca

(toga, 24. 10. 2008 9:10)

Zamáčkni slzy Orka, ještě to není na plakaní. Může být hůř. A já myslím, že bude.

re: Miga

(Filda, 24. 10. 2008 9:01)

OK, tímto je to pro mě uzavřené. A díky!

mákněme v Říčanech

(Cantona, 24. 10. 2008 7:54)

Chlapi zkusme problémy řešit až po konci podzimu a soustřeďme se na výkon v Říčanech. Pokud navážeme na dobrý výkon v zápase v Oslavanech či z první půlky se Senoradami máme šanci na úspěch.

maxovi

(miga, 24. 10. 2008 7:45)

Zdarec Miro, předně ti přeju ať ti to dobře kope - takovou zeď přes kterou málokdo projde jen tak nikde nemají:-) Každopádně se mezi nama nic nemění, zajdeme na pivko, pokecáme. Přeju Vám úspěch a když budete hrát doma a budu moct tak příjdu fandit.
PS: Fildo, mrzí mě, že to tak bereš a píšeš tady že jsem se urazil po tom, co mě někdo něco vytkl - není to pravda, jak už jsem se vyjádřil hned ze začátku. Kdyby ses mě raději zeptal než poslouchal klepy, tak bys mě pochopil. Stejně jak jsem psal Maxovi, z mé strany se mezi náma absolutně nic nemění. Ať se daří a vyhejbají se ti zranění - takovýho hráče je škoda, když nemůže hrát.

???

(orca, 23. 10. 2008 21:20)

Včera mě bylo smutno a dnes se mě chce plakat!!!Pěkně ste mě Zdeno z Žánem nasrali,ale fakt dost.

Michale Ahoj

(Max, 23. 10. 2008 20:23)

Ahoj Michale. Je škoda, že jsi odešel, ale respektuju tvoje rozhodnutí.Tak draku, ať se TI daří v novém klubu, dáš pár branek jak to umíš přes celý hřiště, budeš mě chybět. S kým se budu dohadovat když nastoupím a TY tam nebudeš???? Kdo mě bude komandovat dopředu a dozadu???? S kým si budu plácat rukou, když dáme gól??Tak aspoň na fandění dojdeš a podpoříš vždyť máme ten Náš FUNC CLKUB.
A ještě v příští sezóně. Pokud dostanu důvěru aspoň na chvilku a nastoupím prot Vám tak si dej bacha, znáš mě nikdo neprojde, ani TY!!!!! Tak zatím ahoj a někdy na pivku zdar.

trenére

(Max, 23. 10. 2008 20:16)

Ahoj Michale. Dojel jsem dneska z ryb - z Orlíku. V sobotu na fotbal nejdu, jsem ve škole jak jsem Ti říkal. Ve středu to taky nevypadá dobře s treninkem, mám odpolední od 12-20hod.Ale chodím na ten malej fotbálek do Rosic někdy i 2x týdně. Tak Vám kluci držím palce ať se daří. Ahoj

coto

(jerry, 23. 10. 2008 18:04)

co se tady člověk všechno nedoví,i když po našem vzájemném utkání se nedivím,my,sice sme prohráli ale aspon sme se pobavili,to u vás v čele s cantonou se říct nedalo.jo a senču máme nábory pořád,tak kdo by chcel hrát at se hlásí

Všem

(toga, 23. 10. 2008 17:48)

Už se na toho bráchy konečně vyserte a nechte ho na pokoji. Když chtěl pryč, tak chtěl pryč. A nemusí být kolem toho milion KECŮ. Už mě to taky vážně SERE.

Chce se mi plakat...

(Dušan, 23. 10. 2008 14:34)

Člověk se dvě leta těší domů a když už se blíží čas návratu nad hřištěm v Ketkovicích se stahují mraky. Kluci vyřešte to v klidu a snad ty mraky jsou jenom drobná přeháňka. Jinak nadále vám fandím a poslední dva špíly= 6b.!!! :-)

????

(Cantona, 23. 10. 2008 13:04)

Nestačím se divit. Zaráží mě že jako trenér se o přestupu hráčů dovídám až poslední zprostředkovaně na treninku!!!
Souhlasím s názorem, že když ve 4.třídě někdo chce změnit klub a chce jít hrát jinam je nesmysl mu v tom bránit. Nicméně když hráč nemá základní úctu ke spoluhráčům a nedokáže ani přijít do kabiny říct že chce jít pryč z toho a toho důvodu nevidím jediný důvod pouštět ho 2 kola pře koncem podzimní sezony. Zvlášť když v zimě může přijít nový trenér který by o něj třeba stál.
Nevím podrobnosti, rád si je nechám od zainteresovaných vysvětlit.

Nerad, ale nemůžu nereagovat

(Z. Ošťádal, 23. 10. 2008 12:39)

Pokud je Filipe Tvůj "kompliment" míněn mým směrem, což je zřejmé, tak si myslím, že si na nic nehraju a ani to nepotřebuji. Netvrdil bych, že fotbal přestává fungovat, řekl bych, že by mohl fungovat lépe. Ano, Michal Garžík min. do 30.6.2009 není hráčem Ketkovic. Pokud někdo hrát v Ketkovicích nechce, nevím proč mu bránit v odchodu, pro mě je otázkou co za to a aby to negativum ztráty hráče pro oddíl bylo co nejmenší. Což ovšem neznamená, že s Michalovým rozhodnutím odejít souhlasím, resp. se s tím neztotožňuji. Mluvil jsem o tom s několika lidmi, neboj se, že bych si to doma pekl sám a Žána přemlouval a vesměs všichni ač neradi, tak by tam ten podpis dali. Nechápu totiž, komu by prospělo, že když nechce hrát u nás ,tak to nepodepíšeme a nebude hrát nikde. Myslím, že v této otázce se udělala pro Ketkovice i Michala ta nejschůdnější varianta. Ovšem nemusí s tím samozřejmě všichni souhlasit.
Myslím, že lepší je teď se soustředit na ty zbývající zápasy, po Domašovu to probrat společně, přes zimní pauzu si trochu pročistit hlavu ať může být jarní sezóna především příjemnou zábavou
p.s. Korunovanou tím trenérovým postupem .....nebo si to aspoň užívat

přestup

(Žán, 23. 10. 2008 10:15)

Reaguji na Filipův a Přemův dotaz. Michalovi jsem podepsal se Zdenem Ošťádalem přestup do Ria. Víc tady nebudu psát, všechno vám řeknu po zápase s Domašovem. Budu vám držet palce ať v Říčanech urvete nějakej bod zdarec.

omluva

(Filda, 23. 10. 2008 9:29)

V první řadě jsem se už nechtěl vyjadřovat k ožehavým tématům na internetu, protože si myslím, že by to měla být věc kabiny. Bohužel mi tohle téma není lhostejné, a proto udělám vyjímku.

1.Je mi líto, že se Michal Garžík urazil. Rád jsem s nim hrál, i kecal, a taky jsem mu to řekl (napsal). Proto mě Michale moc mrzí, že když jsi se nepohodl s dvěma-třema lidma s mačaftu, vyměnil jsi zbytek kamarádů! Jestli opravdu chceš přestoupit do Čučic, což je pro mě nepochopitelné, hodně jsi mě zklamal, i když zazlívat ti to nebudu. Určitě jsi zvážil všechna pro a proti. Myslím, ale že ketkovčáci to nepochopí. Divila se a nepochopila to totiž ani Petra, která fotbal bere opravdu jen okrajově. Michale, zůstaneš kamarád, ale bude tam jizvička na mojí duši.

2. Jestli opravu už Michal přestoupil, nechápu jak je možné, že se o tom neví v kabině. Myslím, že jestli má někdo podpisové právo takovou věc učinit, tak by to měl probrat s kabinou, a to neřeknu přímo s trenérem, kterého jsme si vícehlasně zvolili. Ten včera na tréninku čučel jak puk. Pokud je to pravda, pak opravdu ketkovicý fotbal přestává fungovat. Doufám proto, že je to jen kachna a někdo si nehraje na prezidenta velkoklubu.

3. I přes tyto moje velkohubé prohlášení se nemíním urazit a budu se snažit udělat pro ketkovský fotbal vše proto, aby lidi pořád mohli v neděli chodit na fotbal. Vím, že někteří lidi fotbalu obětují mnohem víc času než já, ale každý máme své možnosti. Jak tak pozoruju, budu muset asi hrát do padesáti.

Jestli jsem těmito svými názory někoho urazil nebo se někoho dotknul, pak mě nezná, protože moc dobře ví, že já se snažím být především kamarád!

sestava do Říčan

(Cantona, 23. 10. 2008 7:37)

Velmi si vážím přístupu Oriho ke Ketkovskému fotbalu, nicméně pokud dovolíte do sestavy si kecat nenechám. Robina v útoku zkoušet nebudu, myslím si že je to hráč, který z lajny dokáže vypracovat spoustu šancí, centrů, ale hráč na zakončení do vápna to není. Jsou poslední 2 zápasy a já to řekl jasně - 4 body jinak to předám někomu jinému. Takže už nesmíme prohrát.

V sestavě řeším jeden otazník - Norek nebo Vláďa, jinak mám jasno.V případě že bude hrát Vláďa tak půjde na předstopera a Pižma se vysune do zálohy.

Boris - Marek, Cantona, Pižma, Honza - Robin, Filip, Norek, Ori - Laďa, Toga

Můj názor na hostování Michala Garžíka? Chceme hrát o postup. Mančaft potřebuje posílit a ne oslabit, takže jsu taky proti. Snad jedině výměnou za Slávy Adama pokud by se dohodly všechny strany.

hostování...........................

(orca, 22. 10. 2008 21:49)

Po dnešním trenále su velmi rozčarován,z rozhodnutí Michala Garžíka a tímto tady vyjadřuju svůj nesouhlas z jeho hostováním Riu.Jestli se bude hlasovat ve vedení Sokola su jednoznačně proti.Pochopil bych hostování všude jinde,ale tohle asi nepochopím,ale je to Michalova volba jen aby nebyl zklamanej.
Mičeli,co kdybys zkusil sestavit utočnou dvojici Garža-Robin????????????????????A ještě se mě vúbec nezamlouvá odvhod hráčů z našeho mančaftu,místo toho aby sem přicházeli a nutili nás starší k lepším výkonům,se mě zdá,že Ketkovskej fotbal chytil nějakej bacil a pomalu umírá,z čehož je mně velice smutno i z toho důvodu,že za Ketkas hraju 23 let!!!!!!!!!!!Asi budeme muset s předsedem panem Ošťádalem sáhnout do Sokolský kasy a nějaký hráče koupit!!!!!!!!!!!!!!!!!!

xxx

(pižma, 20. 10. 2008 18:09)

ve středu mám odpolední