Jdi na obsah Jdi na menu
 


V sobotu do Říčan

20. 10. 2008

  Po týdnu volna nás čekají poslední 2 kola podzimní sezony. Pohled na tabulku není takový jako bych si představoval  - až na šestém místě uzavíráme horní polovinu tabulky. Nicméně poslední 2 podzimní kola hraje dost mančaftů ze špičky mezi sebou a tak se to může promíchat.

  Náš soupeř Říčany B minule poprvé v sezoně prohrál nejtěsnějším způsobem 1:0 v Chudčicích. My jsme letos také pouze jednou prohráli, nicméně dolů nás srážejí zbytečné remízi. Říčany budou doma nesmírně silné, zvlášť posilní-li je pár borců z áčka.

 Já osobně se na zápas velmi těším, je to výzva. Vyhrajeme-li jsme zpátky a můžeme bojovat o čelní příčky tabulky, což je můj cíl. Uhrajeme-li plichtu tak bod nic moc neřeší, snad jen že psychycky nás to povzbudí do dalších bojů. Prohrajeme-li přestane nás definitivně čelo tabulky zajímat a můžeme si leda tak zahrát abysme si udělali žízeň.

 Řeknu to jednoznačně a natvrdo - v Říčanech a s Domašovem budeme hrát i o moji trenérskou budoucnost. Ze závěrečných dvou podzimních zápasů očekávám minimálně 4 body, jinak pro špatné výsledky rezignuji na funkci trenéra. Samozřejmě že chci získat bodů všech 6.

 Treninková morálka po slušném začátku je nyní u většiny hráčů hrozná a nyní nás čekají poslední 2 podzimní treninky. Ve středu je tedy trenink -  v 17:30 chci aby byli hráči už na hřišti ať něco do tmy stihneme.

 Sestavu a taktiku budu dělat až po treninku a asi budu stavět na tom co fungovalo první poločas se Senoradami. Chybět bude Max a Žán, naopak k dispozici bude brankář Boris a tak se naše útoční síla rozšíří o univerzála Čmeldy, po hodech by k dispozici měl být i Jarda. Otázkou zůstává zdravotní stav Togi a Filipa.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Říčany

(toga, 20. 10. 2008 13:06)

Včera jsem si dal takovou malou tůru po údolí, asi 12km,a večer se jestě proběhl k lesu na hřibky a noha byla v pohodě. Na trenál ve středu nedojdu. V 6 jedu na noční. Na zápas už budu fit.