Jdi na obsah Jdi na menu
 


    V neděli 20.4. se konečně Ketkovští fandové poprvé na jaře dočkají fotbalu na domácím hřišti.

    Žáci hostí Drásov a jsou rozhodně favoritem. V tabulce jsme na 4 .místě se ziskem 16 bodů a Drásovští jsou pátí s 10 body. Pokud chcou žáci atakovat vyšší přičky měli by svěřenci Zdeny Ošťádala a Staně Sedláčka doma vyhrávat.

   Muži se po nešťastné plichtě v Riu vyšvihli překvapivě na 2.místo tabulky, protože Dolní Loučky prohrály v Říčanech 1:0. Vedoucí Knínice ještě překvapivěji doma pouze remizovali se Zakřanami 1:1 a nebylo jim nic platné, že údajně moc potřebovaly vyhrát. Zakřany se ukázaly, že jim jde o čistý sport a já jim za to děkuji. Knínice i nadále vedou a mají 6 bodů náskok před Ketkasem i Loučkami, ale oba pronásledovatelé je mají doma a tak nás čeká zajímavé jaro.

  Ketkovice jsou na druhém místě s 25 body, Hradčany jsou deváté s 15 body. Rozhodně je nemůžeme podcenit, přestože je to tým, která sbírá body hlavně doma díky specifickému hřišti. V zimě jim navíc odešla velká opora Michal Stratil do ambiciózních Louček.

 Nominace na utkání: Braňo, Marek, Cantona, Vláďa, Jarda, Filip, Pižma, Norek, Ori, Žán, Laďa, Čmelda, Vraník, Max

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

umi thesis a993rn

(GregoryDut, 3. 4. 2023 15:32)


You said it very well..
thesis meaning https://essaywritingservicetop.com writing an essay introduction https://bestmasterthesiswritingservice.com

Pravděpodobná sestava

(Cantona, 19. 4. 2008 14:29)

Vzhledem k velkému počtu zraněných a omluvených hráčů bude sestava na zítřejší zápas s Hradčanami vypadat takto:

Braňo - Marek, Cantona, Vláďa, Jarda - Ori, Norek, Pižma, Žán - Laďa, Čmelda

Na střídání budou připraveni Vraník, Max a Cipa

to Max

(Cantona, 16. 4. 2008 11:23)

Počítám s tebou Maxi na lavku a myslím si že se na plac dostaneš. V případě příznivého skóre hrají všichni náhradníci (budeme mít jen 3), v případě nepříznivého mám v hlavě nějaké varianty vysunutí Marka nebo Vládě dopředu a to by znamenalo, že bys šel na plac tak nebo tak. Takže žádný sledování fotbalu s rodinkou, ale hezky si nalešti kopny a doufám, že nám helfneš i na hřišti.

Ahoj..

(Max, 16. 4. 2008 10:00)

Zdarec chlapi. Sestava vypadá dobře.Přijdu Vás určitě podpořit s celou rodinou.Doufám že trhnete tři body a oslavíme výhru.Ve středu na trenink nejdu mám noční - je to škoda. Tak v neděli na hřišti ahoj ...