Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zbraslav - Ketkovice 2 : 6 ( 2 : 3 ) - žáci

13. 5. 2007

Tradičně vypjatý zápas se Zbraslaví pro nás nezačal vůbec dobře a domácí se hned ve druhé minutě ujali vedení. Absence zraněného Marka Řezaniny byla na pravé záloze znát a tak byl Tomáš Ošťádal stažen na tuto pozici z útoku. Důležité pro vývoj zápasu bylo, že se nám podařilo během pár minut srovnat Vláďou Nedvědem, když vymetl pavouky krásnou křížnou střelou.Většina zbraslavských akcí byla tažena přes pravou stranu a hráče s čísly 7 a 8. Hra se přelévala ze strany na stranu  a byli to znova domácí, kteří šli do vedení dlouhým nákopem, který překvapil vyběhnutého Libora Kačírka. I na tento gól se nám podařilo rychle zareagovat a do pěti minut jsme vyrovnali, když po rohovém kopu  vyboxoval domácí gólman míč a  Tomáš Ošťádal  prostřelil všechny hráče před sebou. Domácí nás ale stále mírně přehrávali na středu  zálohy a tak se jsme reagovali prohozením Jáji Střechy s Markem Valo. Když zvýšil Marek V. na 3:2 mohlo se zdát, že nás to uklidní. Po jednom z rohových kopů neproměnil tutovku Tomáš O., když hlavičkoval z malého vápna těsně vedle tyče. Další 100 % šanci spálil Tomáš Jacko. Jenže těsně před přestávkou se podél brankové čáry kolem Dušana Tůmy prodíral domácí útočník a  rázem padl k zemi - penalta. Bylo kolem toho mnoho povyku a nervů, ale jak se dalo čekat jednou odpískaná penalta se samozřejmě kopala a Honza Budín ještě nafasoval žlutou. Jak to bylo ve skutečnosti ví snad jen oba aktéři - všichni si tam velmi přesvědčivě stáli za "svou pravdou". Libor se ale vyznamenal a penaltu zneškodnil. Ve druhé půli se hrál stále vyrovnaný zápas (i když dost vyhecovaný). Olej do ohně přilil zákrok Vláďi N., kdy zajel do domácí osmičky. Rozhodčí Dolníček ihned tasil žlutou, ale domácímu  realizačnímu týmu a divákům to bylo málo. Trenér domácích vsadil vše na jednu kartu, poslal na hřiště nového brankáře a posílil stávajícím gólmanem ofenzívu. To byl pro nás impuls - neboť nový gólman byl viditelně slabší - a začali jsme ho prověřovat z každé pozice. Úspěch na sebe nenechal dlouho čekat a po přímém kopu z půlky hřiště, kdy neudržel brankář lehký míč a Pavel Došek zvýšil na 2:4. V souboji uprostřed hřiště neudržela domácí osmička již tak nahlodané nervy na uzdě, nazval rozhodčího ..dámským přirozením.. a putoval se správně zchladit. Po chvíli si brankář srazil rohový kop do vlastní sítě a bylo rozhodnuto 2:5. Honza B. ještě nechytatelně zvýšil na konečných 2:6.

Zajímavé, dlouho otevřené utkání až příliš vyhecované na to, že to je "jen" fotbal ke všemu ještě žákovskej a měl by se hrát především pro zábavu a zápasový adrenalin by měl po utkání v klidu vyprchat. Domácí činovníci ale stále těžko vstřebávali prohru a před podepisováním zápisu padaly návrhy na konfrontaci našich hráčů a uzavření zápasu se dlouze protáhlo.

Sportu zdar

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

klid

(rendolf, 14. 5. 2007 19:17)

hoši serem na to aby sme se hádali začli sme my, ale my chceme postoupit taky nám oto de tak se v nedělu uvidí.
ještě za chvílu něco napíšu a kolik hráčů vám letos odejde? pls napište

k zakroku

(k zápasu, 14. 5. 2007 13:33)

Jako kdybyste neznali Nedvěda jen kecá fauluje a hrá to neumí

pro kluky z DL

(MaŠ (Dolní Loučky), 14. 5. 2007 7:16)

Hoši mírněte se ve výrazech na tomto i Ketkovickém webu. Chovejte se jako hráči, ne jako "namistrovaní frajírci" a radši přetavte svoje odvážné výroky ve výkony na hřišti. Diskutujte, ale ne tímto stylem, nedělejte naší obci ostudu !!!

:-(

(kondomyl guma, 13. 5. 2007 21:58)

tak to je tezky kdyz nam chybelo 5 pet hracu zakladní sestavy

dem

(rendolf, 13. 5. 2007 21:58)

kondomyle gumo už dem oni spí výš aby byly zejtra ráno čirí jak pudou nakrmit kravy a podojit je

chjo

(kondomyl guma, 13. 5. 2007 21:55)

uz spite nebo co ze neodepisujete?

No.....

(Marek, 13. 5. 2007 21:53)

Já bych radši počkal až do samotnýho utkání.... a jinak bych se neobracel na zápas s deblínem. a rozhodně zápas nerozhodujou dresy.Přecejen my sme proti deblínu měly taky nový dresy a prohráli jsme a potom už zase ne.A navíc to že my jsme prohráli s Deblínem 1:0 se eště nejak ustát dá ale to že vy jste prohráli 8:0 a eště tady meleš že když jsme dostali od deblína 1:0 tak že prohrajem? trošku blbost ne? už nežer ty lisohlávky, leze ti to na mozek

trener

(kondomyl guma, 13. 5. 2007 21:52)

nas trener rozbil hubu trenerovy deblina

hahaha

(rendolf, 13. 5. 2007 21:49)

my vyhrajem!!!§ máme dobrýho trenéra a borca kterej nám dal nový dresi s kterejma sme ještě neprohráli tak se těšte na deblín sme měli dresi na hovno

a co deblin?

(rendolf, 13. 5. 2007 21:36)

ten nedostal?

smrt rendolfovi

(neznámé, 13. 5. 2007 20:38)

jestly si myslíš rendolfku že někoho zastrašíš tak to se pleteš ! dolní loučky dostanou jako všichni !

bacha na ty výrazy

(admin, 13. 5. 2007 20:18)

Komentáře jsou pro svobodné vyjádření názoru kohokoliv, kdo má zájem sem něco napsat, ale musí být v určitých mezích slušnosti. Takže, pokud to někdo nehodlá ctít, příspěvky Vám smažu a zablokuji vstup.
Sportu zdar

nemate šanci

(C.Ronaldo, 13. 5. 2007 20:15)

dolní loučky is best

re Zdena

(MaŠ, 13. 5. 2007 18:14)

jo máš pravdu, nemluvíme, makáme trénujeme a vyhráváme. Prostě se daří. Loňský podzim jsme byli v podobné krizi, možná ještě v horší. Ale to přejde, neboj. Doufám, že už jste klepli kluky z Říčan ;)

re MaŠ

(Zdena, 13. 5. 2007 16:17)

Příští týden hrajem v Loučkách,tak snad to bude v klidu a ketkovští žáci se ukážou v lepším světle než minulej tejden chlapi. Ale faktem je, že vy jste v chlapech teď na vítězné vlně a nás stíhá zranění za zraněním a sestava se lepí čím se dá....bohužel

Tak to tedy koukám ...

(MaŠ, 13. 5. 2007 16:02)

To tedy koukám, řekl bych, že se spíše jednalo o utkání mužů, vzhledem k těm emocím. ... no asi nová doba :(

Důležitý zápas

(Trenér, 13. 5. 2007 16:01)

Jsme rád, že jsme zvládli velmi těžký zápas a musím kluky pochválit. Objektivně si ale uznání zaslouží i záloha domácích. Vyloučený hráč se ale měl spíš věnovat svému fotbalovému umění a nechť je to ponaučení pro naše hráče, kteří někdy taky zbytečně řeční a odvádí je to od hry.

Úhel pohledu

(Trenér, 13. 5. 2007 15:53)

Tak co, dozvím se někdy jak to viděli ostatní nebo přímo hráči ???
Na place mají všichni plno rozumů, ale něco pisnout s odstupem času .........