Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vysoké Popovice-Ketkovice 4:2 (2:1) - žáci

27. 8. 2008

Již při nástupu bylo zřejmé, že to bude pro naše kluky velmi těžké utkání, ale na druhou stranu také užitečné zkušenosti v zápase proti fyzicky zdatnějšímu soupeři což nás v letošní sezóně potká poměrně často. Od prvních chvil se začal hrát fotbal naostro jako v mistráku a naše obrana byla v jednom kole. Stoperská dvojice Pavel D. s Tomášem P. si ale vedla celkem dobře a když nezůstávali o nic pozadu i oba beci dostávali se popovští k naší brance jen těžko. A jelikož se nám na jejich úvodní branku podařilo rychle odpovědět a srovnat na 1:1 byl zápas dlouho otevřen. Škoda nepozornosti v závěru 1 poločasu, kdy jsme v poslední minutě inkasovali. Na straně Popovic si ale někteří odrostlejší hráči se slušností zrovna hlavu nelámali a tak museli být rozhodčím několikrát umravňováni. Branka na konci první půle nás zdravě nakopla a opět se nám podařilo srovnat. V této fázi zápasu jsme si vypracovali několik rohových kopů a podařilo se nám soupeři úplně vyrovnat, jenže do vedení šli opět domácí. A když Tomáš P. sám před gólmanem "odmítl"  třetí vyrovnání, osud zápasu vzali do rukou domácí a zvýšili na konečných 4:2.

I přes tento výsledek odehráli naši mladí výborné utkání a hráli na hranici svých možností. Před zápasem by si takový výsledek asi netipl žádný z ketkovských optimistů.

V neděli nás již čeká první mistrovské kolo na domácím hřišti. Velmi smutné ovšem je, že sezóna ještě nezačala a někteří hráči Rapotic vzkázali, že vůbec hrát nebudou. No snad kluci dostanou rozum a pochopí, že by to měli být oni, kdo můžou být rádi, že si vůbec někde fotbal můžou zahrát.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář