Jdi na obsah Jdi na menu
 


TURNAJ PŘÍPRAVEK na ZASTÁVCE

2. 2. 2014

Naše sestava:

 

Míša Matoušek - Petr Tesař, Aleš Hanák, Denis Nekuda, Vojta Kselík - Dáda Matoušek, Matěj Daněk, Honzík Mohelský, Tedys Matoušek

Turnaje se zúčastnilo 7 oddílů a tak se hrál systémem každý s každým,tzn. čekalo nás 6 zápasů po 20 minutách.

Zastávka : Ketkovice 3:0  v prvním utání turnaje jsme se rozkoukávali a seznamovali se svelkou halou. Malí kluci Zastávky věděli lépě kam si naběhnout  a zaslouženě vyhráli. Jedinou naši větší šanci byl trestný kop, kdy Denis přestřelil bránu.

Zbýšov Ketkovice 6:2 i v druhém utkání jsme na dobře hrající Zbýšov nestačili, ale maliný náznak zlepšení tu byl. Vsítili jsme 2 branky, když Zbýšovského malého golmana překonali Honzík a Dáda.

Ořechov : Ketkovice 2:0 velice smolný zápas, ve kterém jsme byli více než vyrovnaným soupeřem. V úvodu jsme měli několik šancí, ale branka Ořechova byla neprostupná. Ořechov ale měl také několik krásných střel, Míša však vždy byl připraven. Bohužel však nestačil reagovat na nešťasný vlastní gól. Vrhli jsme vše do útoku hop a nebo trop a v závěru jsme dostali ještě druhý gól.

Sparta Brno : Ketkovice 1:2 co se nepovedlo s jinými tými jsme si vynahradili se Spartou, která se sice rychle ujala vedení, ale Peťa Tesař z trestného kopu vyrovnal a Dáda nás poslal 7 minut před koncem do vedení. Favorizoavná Sparta nás sice mlela, ale Míša několikráv včasným vyběhnutím odvrátil nebezpečí a i ostatní kluci cítili šanci a tak makali co to šlo. Sparta v závěru vysunula dopředu i svého výborného brankáře a tak jsme mohli dát gól do prázdné brány, ale nepovedlo se. Přesto jsme vybojovali vítěství.

ČAFC : Ketkovice 9:1 s týmem, který na turnaji vyhrál vše, jsme neměli šanci. Naši čestnou 1 branku vstřelil Petr Tesař.

Nedvědice : Ketkovice 4:1  rovněž Nedvědičí byli lepší než my, i když jsme jim to trochu svými chybami usnadnili. V závěru utkání však hráči začali lépe plnit pokyny, nejmenší hráč na hřišti Tedys číhal na polovině hřiště, když mu Petr přihrál do samostatného nájezdu, který Tedys bezproblému proměnil.

Výsledky:

1.ČAFC 2.Zbýšov 3.Zastávka 4.Nedvědice 5.Sparta 6.Ořechov 7.Ketkovice

O našem 7.místě rozhodl při stejném počtu 3 bodů horší vzájemný zápas.

 

V závěru bych chtěl poděkovat organizátorům za výborný turnaj a všem našim hráčům za velikou snahu a chuť do fotbalu. Výsledky nejsou nejdůležitější a jistě příjdou časem, přesto je důležité, že i naši kluci zažili aspoň jednou jaké je to vyhrát utkání.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář