Jdi na obsah Jdi na menu
 


Treninková utkání ml.přípravky ve Zbraslavi

25. 10. 2013

   V rámci treninku jsme sehráli modelové utkání ve Zbraslavi na o něco větším hřišti, než hrajeme mistráky. Proto se hrálo i ve větším počtu dětí, tedy 5+1 a později my i 6+1. Poprvé si fotbalový zápas zahráli holky Natálka Karausová a Pavlínka Sedláčková a obě svoji premiéru zvládly.

Nastoupili jsme s Míšem Matouškem v bráně a nutno říci, že chytal daleko lépe než minulý týden v Rajhradu B. Druhý poločas šla do brány Natálka a i ona ukázala, že se míče nebojí a pochytala co se dalo.

V poli odehrál velmi dobrý zápas Denis Nekuda, autor  2 krásných gólů. Tahounem týmu byl tradičně Dáda Matoušek, rovněž střelec 2 branek.  Velmi dobrý výkon podali i Aleš Hanák a Vojta Kselík, oba dva mají dobrý návyk přihrávat.  Pavlínka Sedláčková zase zodpovědně bránila a i Natálka v první půli, respektive Míše ve druhé půli se také dobře zapojovali do útočení i bránění. V první půli se do utkání zapojil i Martínek Staněk, ve druhé půli zase Honzík Mohelský. 

Domácí dali samozřejmě více branek, ale náš tým chválím jak za 4 vstřelené branky, tak i za snahu o přihrávky a pokus o kombinace.

Současně hráli menší kluci fotbálek 4 na 4, ve kterém za nás nastoupili Vojta Karaus, Tedys Matoušek, Jáchym Matoušek a Honzík Mohelský, kterého do druhé půle nahradil Martínek Staněk. Naši kluci byli nadšení, že vyhráli. O většinu branek se postaral Honzík a pár jich přidal i Tedys.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář