Jdi na obsah Jdi na menu
 


Starší přípravka úspěšná v TROUBSKU

6. 5. 2016

Denis - Dáda, Peťa, Míša, Naty, Lili, Honza, Michal

   První utkání s domácím Troubskem jsme začali ležérně a rychle jsme prohrávali 2:0. Následovala penalta za ruku Dády, ale domácí borec trefil tyčku. V tom okamžiku jsme se probrali a ještě do poločasu jsme otočili skóre na 3:2. Ve druhé půli Míša zkompletoval hattrick a gól přidala mimo tradiční kanonýrky Natálky i Lili a tak jsme ubojovali výhru 5:4

 

Druhé utkání s Tišnovem B jsme hráli lépe a celkem pohodlně se dostali do 4-5 brankového vedení a jednu chvíli jsme vedli 6:1 Velmi dobře hrál Dáda, který dal 4 góly. Bohužel po změně stran jsme si mysleli, že dáme soupeři nášup a začali jsme chybovat a Tišnov srovnal na 7:7. Náš tým se však vzpamatoval a v závěru utkání opět dominoval - Míša dal 5 gólů, Natálka procházela přes obranu soupeře jako tank a dala pěkné 3 góly a tak se narodila naše největší výhry v sezoně 15:8.

Velmi bych chtěl poděkovat hráčům mladší přípravky Denisovi Nekudovi, Michalovi Obršlíkovi a Honzovi Mohelskému - tito borci zastoupili nemocné kluky Kselíkovi a odehráli ráno 2 utkání za starší přípravku a odpoledne 2 utkání za mladší přípravku.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář