Jdi na obsah Jdi na menu
 


ST.PŘÍPRAVKA zahájila sezonu v LAŽÁNKĆH

1. 9. 2015

Sestava:

Míša M. - Jakub, Dáda - Lili - Vojta Kselík, Naty + sestavu doplnili 3 šikovní kluci z mladší přípravky Honzík, Tedys a Vojta Karaus.

V prvním utkání s LAŽˇANKAMI jsme nezachytili úvod a po pár minutách prohrávali proti fyzicky zdatnějším domácím 3:0. Nicméně ještě během prvního poločasu jsme zlepšili hru a podařilo se nám i vsítit gól.Druhý poločas byl ještě lepší a byl prakticky vyrovnaný - prohráli jsme ho 3:2. Celý tým bych chtěl za toto utkání pochválit, protože po pár minutách to vypadalo na 20 gólový příděl jako když jsme před 2 lety začínali.

Ve druhém utkání jsme narazili na DRÁSOV -  podle mě fotbalovější tým, ale zase tak velcí jako Lažánky. Hra byla od úvodu vyrovnaná, ale po 2 velkých chybách Drásov vedl v poločase 3:1. Oba týmy si vytvářeli dost šancí a za stavu 4:2 jsme trošku i věřili ve vyrovnání, ale nakonec vyhráli Drásovští 7:3. 

Za obě utkání bych chtěl pochválit Míše za výborný výkon v bráně, kapitána Dády, že odehrál téměř vše bez střídání. Pochvala je i pro Jakuba, že ustál kritiku od rozhodčího.  Chválím i Lili, která předvedla na záloze daleko lepší výkon než v přáteláku ve Zbraslavi. No a oba útočníci Naty a Vojta Kselík dali každý gól, takže také pochvala. A nakonec veliká pochvala pro 3 mladšáky - Honzík perfektně zaskakoval v obraně i v záloze, Vojta Karaus dal gól a svými kličkami motal hlavu o hlavu větším obráncům a Tedysek je prostě střelec a jeho 2 góly se počítají. :-)

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář