Jdi na obsah Jdi na menu
 


ST.PŘÍPRAVKA v KETKOVICÍCH

11. 9. 2015

Sestava:

Míša M, Denis, Jakub, Dáda, Vojta Kselík, Natálka, Honzík, Michal Obršlík, Tedys.

V prvním utkání s Bitýškou jsem koukal, jak náš tým dobře hraje, pěkně kombinuje a dává góly. Denis z brány dobře rozdával míče, Dáda v obraně předvedl výborný výkon jak dopředu tak dozadu, Míša Matoušek na středu zálohy běhal, kličkoval i nahrával a dal 5 gólů!!!!! Velmi dobře zahrál i Michal Obršlík, který ukázal, že se i kluk z mladší přípravky může prosadit i mezi většími a staršími. Natálka přidala ještě 2 fíky a Tedysek 1 gól a  bylo z toho historicky první vítězství nově založené Ketkovské starší přípravky.

Druhé utkání s Tišnovem bylo vyrovnanější. Míša Matoušek šel chytat a Denis si vyzkoušel běhat na záloze. Velmi dobře jsme začali - Natálka dvakrát vymotala soupeřovu obranu a dala 2 góly. Branku dal i kapitán Dáda a v poločase jsme vedli 3:2.

Bohužel ve druhé půli jsme udělali několik chyb v rozehrávce a  výborný hráč Tišnova č.12 nás trestal. Za nás dali druhou půli gól Denis a Vojta Kselík, ale na výhru to tentokrát nestačilo. Všech 9 našich hráčů ( 5 ze starší přípravky a 4 z mladší přípravky) si zaslouží pochvalu za velkou snahu a bojovný výkon.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář