Jdi na obsah Jdi na menu
 


Nová Ves : Ketkovice 0 : 8 ( 0 : 4 ) - žáci

21. 10. 2006

sestava - Kačírek - Rybníček (Maxa), Tůma, Liška, Kuneš - Řezanina, Střecha(Sedláček), Valo - Ošťádal T.(Ošťádal M.), Nedvěd (Došek P.), Jacko O. (Jacko T.)

K beznadějně poslednímu celku tabulky přijížděli naši žáci asi s tím, že tam ty góly budou padat samy. Střelecké hody se ale nekonaly. Napomohla tomu taky hrací plocha. Málo kde se vidí tak drnovaté a křivé hřiště. Od začátku nám nešly nahrávky na krátkou vzdálenost a míč odskakoval.Fotbalově jsme soupeře sice přehráli, ale v jeho řadách byli pouze dva větší kluci, jinak samá "přípravka". V čem nás ale převyšovali, bylo nasazení. Více se pohybovali a bylo jich všude plno. Naši hráči najednou neměli každý "svého" a vypadalo to, že vůbec neví co hrát. Místo toho, aby si nabíhali do volných prostor tak čekali co kdo udělá s míčem. V zápase jsme zahazovali jednu tutovku za druhou, každý chtěl dát gól a mnohdy se střílelo z nevýhodných pozic.

Snad si na vlastním hřišti v posledním podzimním kole spravíme chuť.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Nová Ves

(Cantona, 23. 10. 2006 14:40)

Ta N.Ves budou asi nějací slabšáci, že? Žáci jim dali 8, chlapům Domašov 3, tak kolik jim dáme na jaře my (muži Ketkovice)???