Jdi na obsah Jdi na menu
 


Mladší přípravka zářila ve Zbýšově

24. 4. 2016

Sestava: Denis Nekuda - Míša Cepeda - Michal Obršlík, Honza Mohelský, Tedys Matoušek, Vojta Karaus

Naše mladší přípravka hrála první půli proti výbornému soupeři ze Zbýšova a rovněž proti silnému větru, což způsobovalo, že naši šikovní malí útočníci Tedys s Vojtem nebyli schopni kopnout míč do brány. Poločas jsme prohráli 5:1 a udělali změnu golmana - místo Denise šel chytat Míša Cepeda. S větrem jsme na hřišti dominoval, Michal Obršlík zavelel 3 fíky k obratu, přidali se i další a rázem bylo srovnáno. Míša Cepeda lapal výborně a i s větrem dobře rozehrával. Chvíli před koncem proměnil své sólo Vojta Karaus a tak jsme zvítězili 7:6.

Druhé utkání s Kuřimí jsme začali s větrem a tak tedy opět s Míšem Cepedou v bráně. V utkání jsme byli lepší a všech 6 našich hráčů se zapsalo do listiny střelců. Pochválit chci Tedysa, který oproti slabému výkonu s Kahanem výrazně přidal a hned dal 4 góly. Poločasové skóre bylo 10:2 a celkově jsme vyhráli 17:3, takže velká spokojenost s výkonem i výsledkem.

Ve Zbýšově byli s námi i Benjamínci ( Jáchym, Karolínka, Garža a kluci Popelkovi, kteří sehráli také 2 utkání na vedlejším hřišti proti Kahanu a Kuřimi. Gól se podařil vstřelit Jáchymovi, ale i všechny další děti se od minulého zápasu o hodně zlepšili. Ve středu v 17h sehrají tito malí špunti přáteláček s Čučicemi.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář