Jdi na obsah Jdi na menu
 


ML.PŘÍPRAVKA Zbraslav : KETKOVICE 6:7 (2:4 )

20. 4. 2014

Poprvé na jaře vyběhla k mistrovskému utkání naše mladší přípravka, když hrála v nedaleké Zbraslavi. Vzhledem k velkému počtu malých fotbalistů  bylo dopředu domluveno, že se bude hrát na 2 hřištích, ale několik onemocnění na poslední chvíli nám málem udělalo čáru přes rozpočet...

Na hlavním hřišti jsme nastoupili v této sestavě:

Adrian Pufler - Matěj Daněk, Dáda Matoušek, Míša Matoušek a Denis Nekuda

Branky: Dáda Matoušek 6x, Míša Matoušek 1x

Velkou naši posilou byl pražák Adrian, který dnes slavil 9. narozeniny a pochytal spoustu střel domácích. V obraně si velmi dobře vedl Matěj, který skvěle četl hru a byl vždy tam kde domácí vedli útoky. Dáda rovněž skvěle bránil, ale jako správný kapitán a lídr týmu zvládal podporovat útok. Dnešní narozeniny oslavil 6 vstřelenými brankami a jedním vlastňákem. V útoku se příkladně snažil Denis a zejména v napadání udělal spoustu práce pro tým. S Denisem v útoku běhal i Míša , který několikrát Dádovi přihrál na gól a v závěru utkání, kdy vyšší domácí mužstvo postupně srovnávalo z 3:6 až na 6:6 vsítil rozhodující gól na 6:7 pro Ketkas. Všem hráčům patří velká poklona, protože hráli celé itkání bez střídání, na což nejsme moc zvyklí.

Na druhém hřišti nastoupili:

Vojta Karaus, Ondra Žalud a Aleš Hanák doplněni o 2 zapůjčené kluky ze Zbraslavi.

Všichni naši kluci si dostatečně zahráli, neboť se hrálo opět bez střídání 2x20 minut, když v polovině každého poločasu byla navíc 2 minutová pauzička na napití. Kluci prý vyhráli 0:4, každý z našich hráčů vstřelil gól.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář