Jdi na obsah Jdi na menu
 


ML.PŘÍPRAVKA KETKOVICE : ZBRASLAV 6:13 (4:4)

22. 9. 2013

Vzhledem k tomu, že mladší přípravky  hrají v počtu 4+1 a našich kluků bylo cca 16, udělali jsme 2 hřiště aby si všichni kluci pořádně zahráli.

Na hřišti s většími brankami jsme nastoupili v bráně Matěj Daněk a v poli Míša Matoušek, Denis Nekuda, Dáda Matoušek, Aleš Hanák, Honzík Bochníček a Petr Tesař. Do druhé půle se jako obvikle vyměnili Míša s Matějem.

První poločas jsme začali velmi dobře a přišla i branka, když Denis z rohu nastřelil hostujícího hráče a míč padl do brány. Do poločasu jsme ještě přidali 2 branky  Petříkem Tesařem a 1 gól vstřelil Dáda. Poločasový výsledek 4:4 odpovídal průběhu hry.

Ve druhé půli se projevilo, že Zbraslav měla starší kluky než my a v závěru utkání nám výsledkově odskočila. Přesto i ve druhé půli jsme zaznamenali 2 branky, když po jedné trefě zaznamenali Petřík Tesař a Dáda Matoušek.

Narazili jsme na soupeře, se kterým zápas není pouze na 1 bránu a klukům určitě zase něco dal. Všechny hráče do jednoho chválím za velikou snahu a chuť do fotbalu.

 

.......................................................................................................................................................................

Na hřišti s menšími brankami hráli tito naši hráči - Honzík Mohelský, Michal Obršlík, Tedys Matoušek, Jáchym Matoušek, Vojta Garžík, Vojta Večeřa, Martin Staněk, Jan Rouš a Martin a Patrik Polákovi.

Určitě bylo lepší, když tito kluci hráli na druhém hřišti než aby si zahráli minutku dvě na hlavním hřišti. Výsledek tohoto malého zápasu byl 1:6, naši branku vstřelil Tedys. I hráče tohoto zápasu chválíme za snahu a velké zaujetí do hry.

..................................................................................................................................................................

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář