Jdi na obsah Jdi na menu
 


MINIPŘÍPRAVKA

Vážení fotbaloví přátelé, již nějakou dobu děti od 5 roků v Ketkovicích a Rapoticích, nyní pod vedením Michala Matouška a Pavla Mohelského, poznávají základy krásné hry zvané fotbal. Od podzimu budou dokonce přihlášeni do soutěže OFS Brno-venkov v kategorii mladší přípravka (6-8 roků) Většina našich kluků bude teprve letos mít 6 roků a tak se dá předpokládat, že budou ze začátku pravděpodobně dostávat hodně branek, dalším rokem by se to však mohlo otočit. Samozřejmě že v této kategorii nejde ani tak o výsledky, ale o úplně něco jiného - nesedět doma u telky či videoher, ale aktivně sportovat.

V pátek 24.5. jsme sehráli přípravné utkání v Náměšti, které jsme odehráli s velkou chutí a s nadšením. Na hřišti jasně dominoval tým Náměště, přesto jsme také vstřelili čestný gól, který vsítil Honzík Bochníček.

Ve čtvrtek 13.6. nás čeká domácí odveta proti stejnému soupeři, na kterou se kluci moc těší. Doufáme, že většina rodičů těchto dětí, ale i další fanoušci fotbalu příjdou našim fotbalistům fandit.

 

 

Náhledy fotografií ze složky MINIPŘÍPRAVKA

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář