Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ketkovice : Nová Ves 10:2 (4:1) - žáci

15. 9. 2008

Za nevlídného podzimního počasí k nám přijel soupeř, kterého jsme v posledních letech výrazně poráželi. Letos už ovšem udělali hosté několik dobrých výsledků a tak jsme byli zvědaví, co nám zápas přinese.

Výkop se o něco zpozdil, neboť rozhodčí údajně bloudil po objížďce a tak, i když už jsme měli zvoleného náhradního rozhodčího a z povinné čekačky ubíhaly poslední minutky, do "píščale" nakonec foukal delegovaný sudí. Od začátku zápasu jsme ovšem jasně udávali tempo a skóre utěšeně narůstalo. Jelikož v zápase jsme tahali za výrazně delší konec, dostávali i ti méně zkušení hráči dostatečný časový prostor a tak se i novoveští dostávali do slibných brankových příležitostí a dvě se jim také podařilo hodnotně přetavit. A to se ještě několikrát vyznamenal Erik, který si obzvláště ve druhé půli dobře zachytal a rozhodně neprochladl. Ale i na naší straně několik akcí vyloženě volalo po gólu a tak celkový stav odpovídá dění na hřišti.

Potěšitelné je, že se k utkání poprvé dostavil i Michal Rybníček, ale že "viděl" míč letos poprvé bylo hned znát a je potřeba, abychom se na tréninku sešli v podobném počtu jako na zápas.

Tímto připomínám, že trénink je ve středu v 16 30 a v sobotu dopoledne nás čeká mnohem těžší soupeř z Říčan.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář