Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ketkovice : Babice 8 : 0 ( 5 : 0 ) žáci

29. 10. 2006

ObrazekV posledním podzimním kole jsme chtěli předvést lepší hru než v Nové Vsi a udržet si bodový náskok nad pronásledovately. Vlítli jsme na babičáky hned od úvodního hvizdu a v druhé minutě již lovili hosté míč ze sítě. Pro údajný offside nebo faul (nevím) ale nebyl uznán. Nijak nás to ale nezaskočilo a dál jsme rozjížděli útok za útokem. Góly na sebe nenechaly dlouho čekat. Babičtí nás sice převyšovali centimetry, ale fotbalovým umem je naši kluci naprosto zastínili. Poprvé se nám taky podařilo dát gól hlavičkou z rohu. Útočením jsme někdy nechávali pootevřená vrátka v obraně, ale i když hosté šli v 5 na 3 k naší šestnástce se nedostali. Poprvé jsme chtěli provést dohodnutý signál, ale rozhodčí nás zaskočil svým povelem , takže jsme zazmatkovali a nic z toho nebylo. Ale všechno je jednou poprvý a teď už to budem jen pilovat. První poločas patřil k nejlepším z podzimu. Ve druhém jsme taky předváděli slušnou hru a potěšitelný bylo, že i po vystřídání se "malí" kluci vůbec neztratili a dál jsme na hřišti dominovali. Skóre se zastavilo na 8:0 a tak jsme mohli vychutnat nový vítězný pokřik.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

A tak to vypadalo že je to trenérama

(Zdena, 2. 11. 2006 6:47)

Je jasný, že taková situace nijak extra nacvičená není. To kam kdo má jít a co asi by měl dělat jim člověk říkat může jak chce, ale nedělám si iluze, že by si psali poznámky. Já chtěl poukázat hlavně na to, že to těm klukům FOTBALOVĚ MYSLÍ a nikdo se tam nepoflakuje zbytečně jak někteří soupeřovi hráči.

souhlasím

(Cantona, 1. 11. 2006 11:49)

Musím pochválit fotografa jak to zachytil a jestli to bylo nacvičené tak i trenéry, taky bysme měli něco vyfotit hlavně z našich standartek, opět jsme dostali gól z rohu.

Zdena

(Rádobyrozbor, 1. 11. 2006 11:37)

Kluky pochválit a muži se poučit. Schválně jsem tady umístil tuto fotku jak naši kluci dobře vyřešili tento rohový kop. Dva útočníci "odstavili" brankáře a dva obránce - nepustili je do prostoru k míči. Hlavičkující hráč (8) si couvl a úplně sám hlavičkoval.Míč není vidět kryje se s tou světlou fasádou. Sice nebyl pohyb ideální (musel couvat), ale uvolnil se. Všichni tři hráči z druhé vlny jsou uvolnění a mají blíž k míči než soupeři. Ještě jeden hráč je na cca 20 metrech (není vidět). No a bylo to dobře kopnutý. Je vidět, že soupeř má znatelnou výškovou i početní převahu (8-6). Nemám co dodat, můžu jen chválit.

Vítězný pokřik

(Zdena, 1. 11. 2006 8:56)

Vyčkej do jara, myslím, že budeš mít možnost ho slyšet. A co chlapi? Ale tam by ho asi všichni hned zapoměli, když by ho nemohli používat. Nic ve zlým !!!

gratulace

(Cantona, 31. 10. 2006 15:11)

V Ketkovicích mají žáci výbornou tradici a vždy byli dobře vedení, doufejme že se to časem projeví i na mužích. Jakej máte kluci ten pokřik, moc to nebylo slyšet?