Jdi na obsah Jdi na menu
 


Deblín - Ketkovice 1 : 0 ( 0 : 0 ) - žáci

30. 4. 2007

V brzkém ranním utkání to byli domácí, kteří trochu zaspali začátek a několika "uličkami" jsme se dostali na hranici šestnáctky, ale gólu jsme se nedočkali. Náš počáteční tlak trochu polevil, ale i přesto byl míč častěji na našich kopačkách. Útoky jsme vedli především po levé straně přes Marka V. a Ondru, ale dobře organizovaná obrana domácích nás do střeleckých pozic nepouštěla. Dalekonosná Ondrova "bodla" mířila do šibenice, ale gólman domácích se vyznamenal. Několik centrů do šestnáctky z pravé strany od Ládě N. zakončeno nebylo a domácí všechny míče bezpečně uklidili. Naší snahou útočit se ovšem otevíraly brejkové možnosti domácích. Krajní útočníci si zabíhali za naše beky a několikrát se dostali domácí do nebezpečných akcí. Při jednom z útoků si domácí útočník pokopl dlouhý balón za obranu a Pavel L. byl nucen zatáhnout záchranou brzdu - domácí trenér těžko nesl "pouze" žlutou. A když Tomáš O. nastřelil z osmi metrů pouze jedno z těl bránících hráčů, rozešli jsme se do kabin po půli bezbrankově. Druhá půle přinesla téměř totožný obraz. Naše bezzubé útočení a nebezpečné brejky deblíňáků.Ovšem především záloze začínalo "docházet" a dozadu to šlo čím dál hůř. Do útočení se zapojoval i Honza, ale stoperská dvojice domácích hrále velmi dobře. Tomáš O. se kromě jednoho zakončení téměř k ničemu nedostal. A pak přišel krutý trest - při dlouhém centru z pravé strany přeletěl míč všechny naše hráče a jeden ze dvou "úplně " samotných hráčů domácích s klidem proměnil. Ketkovští ještě zvýšili snahu a úsilí, ale branku už jsme nevstřelili a tak jsme odešli v tomto ročníku poprvé poraženi.

Kluci se v tomto utkání dost vyšťavili, ale k bodům to bohužel nevedlo. I tak si za předvedený výkon zaslouží spíše pochvalu. Je to jenom fotbal a ten přináší i prohry. O vyčerpání některých hráčů hovoří i to, že při cestě zpět byli v autě dočista "chcíplí" !!!

Poděkování patří také novému sponzorovi - Jiřímu Pavlišovi - nové dresy jsou opravdu hezké, ale tu třešničku na dortu, tj. vítězství v nich si asi necháváme na domácí zápas.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Pro jhhfjhkhfakjhakjdf

(Marek, 3. 5. 2007 20:14)

Nejdřív napiš komentář pod svým jménem a potom kritizuj!!

kačerovi

(jhhfjhakhfakjhakjdf, 2. 5. 2007 8:42)

chytej něco cedáku

kluci nevadí

(Cantona, 1. 5. 2007 19:29)

Občas prohrají i lepší mančafty než naši žáci a možná vás ta prohra nabudí na další zápas.

prohra

(příště, 30. 4. 2007 15:22)

prohra ale ta nevadí je jenom jedna