Jdi na obsah Jdi na menu
 


PLAZ 2022

Bohužel zájem o podobné turnaje uvadá a to se nevyhlo ani nám. Prakticky do posledního dne příprav jsme si nebyli jisti, jestli se turnaj vůbec uskuteční. Počet 6 mužstev už je skutečně na té nejnižší hranici, kdy se energie vložená do organizování ještě může vrátit v nějaké podobě zpět. A hlavně, aby vás to chlapi vůbec bavilo.

Sedmého statečného XXL nám asi někde mexikánci odstřelili, že se ani neozval a tak jsme jeli 6 mužstev každý s každým.  Jediným mužstvem, které nepoznalo hořkost porážky byla Kalamita a šla do play off z jedničky. O bodík níž zaostalo obhajující Dynamo a ze trojky si to mašírovalo do vyřazovačky Vinckovo Dopočtu, které  v základní části jediné obralo Kalamitu o body remizou 2:2. Posledním, ale s přehledem postupujícím byli Young Boys - dá se říct mišunk starších žáků vyztužený poněkud letitějšími pardály smiley

O páté místo si to rozdali nováčci turnaje Příbram s Orccou teamem a kousavějším mužsvem byly kosatky a odvezly si pátej flek. Klukům z Příbrami (jako ostatně i všem ostatním) patří dík, že na poslední chvíli rozšířili počet týmů a nakonec i pro ně jsme měli cenu a odvezli si od nás jako všichni ostatní bečku....noooo...bečičku :-) 

V prvním semifinále si Kalamita celkem s přehledem poradila s "mladejma boysama" , ve druhém už to mělo Dynamo trochu těžší, ale Dopočtu se do finále ani letos neprobilo. V následném malém finále a možná i to mělo vliv na Vinckův tým, který v boji o bednu ztratil vedení 2:0 až v samém závěru zápasu. Následné penalty přetavila do medailí omladina. 

Oboustranně taktickou bezbrankovou bitvu o titul musely taktéž rozhodnout až kopy ze sedmimetrové vzdálenosti a po několika letech si titul z Plazu opět odváží Kalamita.

S děkovačkou přicházím k celému organizačnímu týmu, sponzorům, rozhodčím Petrovi a Tomášovi, holkám do výčepu, kuchtíkovi do čmelína a tomu nahoře, že nás to nechal udělat a vobčas nám na to posvítil, ale zase nééééé moc.

Příští rok....hmmmm....kdo ví  ?????    :-(

Fotky z Plazu

https://ssid.rajce.idnes.cz/PLAZ_2022/

 

1. KALAMITA ČUČICE

2. DYNAMO KYJEV

3. YOUNG BOYS

4. DOPOČTU

5. ORCCA TEAM

6. PŘÍBRAM

 

STŘELEC TURNAJE -  VOJTA KOUDELNÝ - (KALAMITA ČUČICE)

GÓLMAN TURNAJE - ONDRA CALKOVSKÝ (DOPOČTU)

HRÁČ TURNAJE - ONDRA NÁDENÍČEK (DYNAMO KYJEV)

tabulka-2022.jpg

 

play-off-2022.jpg

 

sponzori-2022.jpg

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář