Jdi na obsah Jdi na menu
 


PLAZ 2021 V ČÍSLECH

13. 7. 2021

Po dvou propršených ročnících jsme letos objednali azúúúúúúro. A budiž, stalo se. Třicítky to naštěstí nebyly, ale na sluníčku to pálilo jako čert. Vzhledem k tomu zatracenýmu covidu to byla sázka do loterie. Dělat - nedělat? Budou mančafty ? Co Pepíci v Praze ? Krouhnou nám to ? Kdo se bojí......v síni a tak jsme do toho šli. Kuchtík Čmelda si vzal vařečku pod patronát a slíbil, že to letos nepřesolí. A nutno dodat, že dostál slova :-) Mužstva se začala nesměle přihlašovat a když jsme se přehoupli přes desítku, nejistota se začala rozplývat a přípravy běžely. Bohužel scénář posledních let se opět vyklubal na svět. 2 mužstva na poslední chvíli odpadla a skončili jsme na 9 mančaftech. A tak se rýsoval jednoskupinový formát turnaje každý s každým, poslední tým vypadl a ostatní dle umístění klasické play off. Přímý souboj o černého Petra proběhl mezi KETKASEM a KOPU V TOPU. Narazili na sebe v úplném závěru základní části. KETKAS měl poslední zápas a do play off vedlo jedině vítězství, což se nakonec i v poměru 4:2 podařilo. KOPU V TOPU měli ještě možnost reparátu ve svém posledním zápase. Soupeřem byli ovšem Vodníci a obhájci loňského titulu. Papírové předpoklady se naplnily a první tajenka PLAZU byla na světě. Chlapi díky za účast, Váš přístup k přihlašování do turnaje a za rok třeba znova na PLAZU.....očekávám zase jinej název týmu :-)

Skupinu vyhráli neporažení KOTIGERS, obhájci VODNÍCI šli do play off ze dvojky a pomyslnej skupinovej bronz si do vyřazovačky odnášelo DYNAMO. Všechna čtvrtfinále naplno potvrdila postavení z tabulky. Jedno klání ale přineslo i něco navíc. Bohužel :-( Vincek už před začátkem čtvrtfinále neskrýval zklamání z losu, neboť KALAMITA byla jediné mužstvo, se kterým DOPOČTU v základní skupině prohrálo. 4 červené karty se jen tak nevidí a abych byl upřímný, tak už je ani vidět nechci. Oboustranný respekt k soupeři zde jaksi splakal nad výdělkem. Fotbal nejsou šachy, emoce jsou žádoucí, ale vocaďpocaď.

První semifinále svedlo proti sobě tradiční soupeře z různých turnajů v okolí KOTIGERS a KALAMITU. Oslavanští si vedli o poznání lépe a přetlačili čučické sousedy 5:1. Ve druhém semifinále se ale výsledek ze skupiny nepotvrdil a Štěpánovo DYNAMO začalo zatápět pod kotlem, když vyřadilo obhájce loňského titulu 3:1. 

O bronzovém stupínku rozhodla dovednostní soutěž ze značky pokutového kopu. Rozhodla až šestá série a třetí flek si vystřílelo RIO. 

O zlato si to rozdali KOTIGERS a DYNAMO. Ve skupině to byla plichta 3:3 a i finále přineslo hezké fotbalové utkání. Na čtvrtý pokus se to Štěpánovu DYNAMU podařilo už i na bednu a to rovnou na ten nejvyšší stupínek. Gratulace

 

Loni jsem se snažil si nestěžovat na počasí v den turnaje a v nadsázce zmiňoval, že nás nepostihlo tornádo. Nikoho z nás by snad ve snu nenapadlo, jak blízko se něco takového vůbec může objevit :-( Chci poděkovat všem, kteří na turnaji přispěli na sbírku a vybraná finanční částka během turnaje, která byla následně ještě navýšena o příspěvky obou rozhodčích byla zaslaná na transparentní účet vybrané obce. Respekt patři i Dominikovi Doškovi, když odmítl přímou podporu rodinného příslušníka ze zasažené obce a upřednostnil danou obec, že jsou tam na tom někteří mnohem hůř a strýc už má barák aspoň zakrytej. Čepica dulu a nechť je každá kačka dané obci jakkoliv prospěšná.

Tím se dostávám do fáze děkovaček, které patří oběma tradičním rozhodčím Petrovi a Ivanovi, týmu šéfkuchaře Čmeláka, štědrým sponzorům a všem vokolokolem, co najdou čas a jdou si při přípravě turnaje udělat žízeň :-) 

Pár foto z turnaje PLAZ 2021 – Sid – album na Rajčeti (idnes.cz)

Tak zase třeba za rok....zdarec

 

1. DYNAMO KYJEV

2. KOTIGERS OSLAVANY

3. KALAMITA ČUČICE

4. SCHULINOVA VODA

 

HRÁČ TURNAJE  - TOMÁŠ ZÚBEK (DYNAMO KYJEV)

STŘELEC TURNAJE - PATRIK ŠNYRCH  (KOTIGERS OSLAVANY) - 14 branek

GÓLMAN TURNAJE - TOMÁŠ BENKO (DYNAMO KYJEV)

tabulka.jpg

play-off.jpg

 

 

sponzori.jpg

Výpis z transparentního účtu obce Lužice dne 14.7.2021

https://www.kb.cz/cs/transparentni-ucty/123-3116370277

dar-sk.jpg

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

the essay g424jh

(GregoryDut, 4. 4. 2023 21:17)


Thanks a lot! Good information.
dissertation uk https://writingthesistops.com thesis degree https://essaywritingservicehelp.com