Jdi na obsah Jdi na menu
 


PLAZ 2020 - RESUMÉ

12. 7. 2020

Jestli se loni někdo bál, že kvůli "rose" :-) se nebude hrát, letos to bylo o 3 levely vejš. Předpověď hlásila na sobotu již týden před turnajem rapidní ochlazení a déšť. Ale věřte jim, že jo. No, ale jak se ta sobota blížila, předpovědníci si paličatě trvali na svém a naše úsilí s přípravou pergoly nabíralo na obrátkách. První dík patří všem klukům, kteří se zapojili a dotáhli jsme to alespoň do aktuálního stavu. Nutno podotknout, že si ten turnaj bez zastřešení nedokážu představit. Ale podařilo se. Ruku v ruce s počasím vyvstal další problém. Mužstva. Přihlašovaly se, odhlašovaly. A když jsem den před turnajem dělal již třetí rozpis zápasů, tak jsem to vzdal a v sobotu ráno si raději přivstal. Ranní kontrolou v místě samém jsme si telefonicky se všemi vedoucími mužstev potvrdili situaci na místě a účast. Zůstalo 8 statečných, za což jim patří velký dík. Vyplynul z toho jednoskupinový systém každý s každým, přímý postup do semifinále z 1. a 2. místa a 3-6 a 4-5 si mezi sebou zahráli o dvě postupová místa. Nepostupové příčky připadly MCBP a "mladém Kopétkám". Nicméně je třeba zmínit, že MCBP sebraly body horkým favoritům z Kyjeva a vítězi skupiny - nováčkovi KM-Prona. O Kopétkách v příštích ročnících ještě určitě uslyšíme, zatím vyzrávají :-) Šesté místo bralo Vinckovo Dopočtu a víc než postup hřál Vincka cenný skalp Kotigers. 4 týmy skončily se stejným počtem 13 bodů a na řadu šla tabulka vzájemných zápasů. Nejlépe vyzněla pro Štěpanovo Dynamo a doprovodilo vítěze skupiny KM-Prona přímo do semifinále. Kuriózně dopadla tabulka pro Kotigers a Vodáky. Stejně bodů, remizový zápas, stejný rozdíl skóre a tak rozhodl o jednu branku vyšší počet vstřelených gólů. Pátá příčka zůstala na Oggy.

Do vyřazovacích bojů se utvořily čtvrtfinálové dvojice Schulinova voda s Dopočtu 2:0 a Kotigers proti Oggy 1:3. V semifinále odpočatá KM-Prona těsně přetlačila Oggy 1:0 a Dynamo trochu nečekaně výrazně podlehlo rozplavávajícím se Vodákům 3:8.

Bronz si vykopali Oggy a Škodíci nad Dynamem 3:1. Loňské brambory tak letos Oggy vyměnilo za bronz a Dynamo už se v čase posunulo těsně pod stupně. Finále tak svedlo proti sobě Vodáky a KM-Prona. Neznámý nováček dovezl vyrovnané mužstvo, které vyhrálo skupinu, ale ve finále o jedinou branku nestačilo na Vodáky. Tu pomyslnou misku vah možná zvrátily dvě malé chyby jinak celý turnaj skvěle chytajícího gólmana. Ale takový už je fotbal a byl PLAZ KETKAZ CUP 2020.

Dalo by se říct, že s vodou v Ketkovicích si letos nejlépe poradili Vodáci. Že by náhoda ? Určitě ne. Před třemi lety brali titul taky. Velká gratulace

O nic menší poděkování patří ještě dvěma vodníkům. Petrovi a Ivanovi. Za skvěle odřízený turnaj a že to tam s tó píščaló celé den vydrželi. Čepica dulu yes 

No však jsme to tam ještě po turnaji společně řádně vyhodnotili. Společně i s kuchtíkem Čmelákem a spol. za což taktéž díkec.

Nakonec nebylo tak zle. Třeba nesněžilo, nemrzlo, ani tornádo nepřilítlo  :-)

Fotoalbum -  https://ssid.rajce.idnes.cz/PLAZ_2020/?

1. místo - SCHULINOVA VODA

2. místo - KM-PRONA

3. místo - OGGY A ŠKODÍCI

4. místo - DYNAMO KYJEV

Gólman turnaje- Tomáš August (Oggy a Škodíci)

Střelec turnaje- Ondřej Sláma (Schulinova Voda)

Hráč turnaje - Petr Slováček (Dynamo Kyjev)

tabulka-2020.jpg

tabulka-vz-zapasu.jpg

play-off-2020.jpg

 

SPONZOŘI PLAZU 2020

 

SAPELI CENTRUM BRNO

FOREST OBCHODNÍ

OBECNÍ ÚŘAD KETKOVICE

PIVOVAR SVIJANY

POHOSTINSTVÍ U PRÁTŮ

THERMONA

MSPORT IVANČICE

 

D  Ě  K  U  J  E  M  E      !  !  !  !  !

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

x

(xyx, 14. 7. 2020 18:18)

budou fotky?

Re: x

(Sid, 14. 7. 2020 20:35)

Budou

Re: Re: x

(NeCid, 15. 7. 2020 14:42)

Sapelíci to bez Kaloudy vzdali?

Re: Re: x

(jj, 15. 7. 2020 18:43)

na tehle strance?