Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zimní příprava začíná

5. 1. 2009

Jak správně napsal Pižma měli by jsme se přes zimu hlavně proběhnout a možná i občas kopnout do mičudy.

Bezprostředně po dle mého názoru nepovedeném podzimu jsem rezignoval na post trenéra, nicméně jsem byl požádán o dokončení celé sezony, což akceptuji. Asistenta mi bude dělat Braňo, který zápas povede z lavičky. Ještě budu hledat asistenta, kteý by mě pomohl s treninkama, případně mě i zastoupil, kdo máte zájem hlašte se mi, třeba i někdo z hráčů. Co bude po sezoně se zatím neví, já určité představy mám a pokusím se pro ně zajistit podporu. V každém případě musíme udělat fotbalový výbor který by fotbal řídil. Chtěl bych to zvládnout ještě před startem jarní sezony.

Sezona začíná až 12. dubna a čeká nás pouze 9 soutežních zápasů, proto bych uvítal i několik dalších přáteláků - čím víc tím líp. Kdo může něco domluvit ozvěte se ( Max - Troubsko, Orka - Březník ?)

Jarní sezonu bych chtěl pojmout v pohodovém duchu - zátěž bych chtěl rozdělit víceméně rovnoměrně na všechny hráče - samozřejmě více na ty co mají dobrý přístup a treninkovou morálku. Postoupit nemůžeme a sestoupit taky ne, tak hlavně aby se udělala dobrá parta a táhlo se za jeden provaz.

Jediné co mám zatím domluvené je přátelák s Dolními Loučkami. Původně jsem měl domluven termín těsně před sezonou, ale nakonec jsem vyhověl přání našich kamarádů z Louček a domluvili jsme se na termínu již v neděli 1.února ve 14h na umělé trávě v Brně, ulice Janouškova

Účast na Loučky již potvrdili - Boris, Honza, Marek, Laďa, Ori, Robin, Filip, Čmelda, Max, Vláďa, Dušan a Cantona

Naopak chybět budou - Pižma, Žán, Toga

Ostatní se ozvěte co nejdříve.

Michal Matoušek

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

přátelák

(Max., 13. 1. 2009 17:43)

Ahoj Peťo. Pokud to půjde tak dojdu toho 1.2.2009. Teď ještě na trenink v sobotu nedojdu protože jsem ve škole na zkouškách.MAX

přátelák

(toga, 12. 1. 2009 16:35)

1.2. jsem v práci. Tak nemůžu.

přátelák

(Žán, 12. 1. 2009 10:31)

Zdar, toho 1.2. nemůžu jsem na horách, jinak jak to pude budu chodit.

Troubsko

(Cantona, 12. 1. 2009 7:27)

To by bylo super Maxi, domluv to, klidně až těsně před sezonou. Začínáme 12.dubna, tak to domluv 29.3. u nich a 5.4. u nás.

Troubsko.

(Max, 12. 1. 2009 6:21)

Ahoj Michale. Můžu domluvit taky to Troubsko. Jer to sice 4 třída, ale jiná skupina, tak proč ne.Ale to tak až na březen.Jednou u nás s jednou zas u nich. Jste pro?

1.2.

(Cantona, 6. 1. 2009 14:26)

Je to termín co mají zarezervovaný Loučky dlouho dopředu - my se musíme buď přizpůsobit nebo to včas (do konce týdne)odříct. Umělky bývají dost vytížené hlavně atraktivní časy o víkendech se musí rezervovat dlouho dopředu,hrává se i po večerech za umělého osvětlení, je o to zájem. Já jsu rád že s náma Loučky chcou hrát, po špatných zkušenostech z léta se sháněním soupeřů jsu rád za každej přípravnej zápas.

1.února

(pižma, 6. 1. 2009 13:17)

to mám zrovna odpolení, ani kdybych toprohodil za ranní tak to nepomůže končím 13:50. No snad s tím ještě něco udělám - těch 14:00 už je tutovka?