Jdi na obsah Jdi na menu
 


ZBRASLAV - KETKOVICE 1 : 3 ( 0 : 2 )

Vypadá to, jako bysme byli mužstvo jen prvního poločasu. Zase jsme si hodně zkomplikovali dobře rozjetej zápas. A ruku na srdce,kdyby rozhodčí viděl tu ruku v poslední minutě,nemohli jsme říct ani popel.Kurňa ale přece nemůžem ztratit body brankama jen z penalt.

Do zápasu jsme vstoupili docela rychlou brankou, když Brko přehodil vyběhnutýho gólmana domácích. Hráli jsme pořád docela aktivně a hlavně se hodně běhalo. Vytvořili jsme si nějaké šance, Pižma chytře střílel přímák, Řízek trefil tyčku, Miga posílal uličky mezi obránce na nabíhajícího Brkina a když Orka mazácky zvýšil na 0:2, vypadalo to na jasnej špíl. Ke konci poločasu jsme si ještě trošku zavařili, ale skóre už se neměnilo.

Vstup do druhý půlky byl děs. 5 minut jsme neměli balón, mužstva byly jak vyměněný.Úvodní nápor jsme sice přežili a trochu se oklepali, ale zbraslaváci začali bejt aktivnější a přibližovali se k naší brance víc a víc. Vyložený tutovky si sice nevypracovávali, ale ve vápně se to mlelo, až z toho byla penalta za ruku  1:2. Naštěstí jsme se trochu probrali a začali taky hrát, ale když se blížil závěr zápasu, začaly docházet síly, dost netakticky jsme vyrobili několik faulů a do vápna lítal centr za centrem. Rozhodčí hlásil minutu do konce a během tý pětiminutový minuty se to všechno rozseklo. Domácí se nastěhovali všichni k nám do šestnáctky a při pořádným zmatku na malým vápně rozhodčí neviděl Orkovu ruku, míč letěl za půlku,kde u něho byl sice gólman domácích o chvilku dřív, ale trefil Brkina a i když se ho snažil ještě podkopnout, naštěstí ho netrefil a ten už mazal sám až do prázdný brány 1 : 3. No a tím to zhaslo.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

...

(Rob, 7. 11. 2010 15:18)

a jak to zhaslo, tak se tomu večer rožlo ... :D

naprostej zdravečák do Ketkovic a přilehlýho okolí, kterým nás ti naši spielmachři včera/dneska protáhli... :D

... tak zase za půl jááru a snad to jaro bude stát výsledkově zato, ať je co slavit :)

Re: ...

(Dušan, 8. 11. 2010 14:56)

Robe já sem řikal, že když není fotbal neznamená, že se nemůžeš objevit i během zimy!!! :-)))

snajpr

(Sid, 7. 11. 2010 21:20)

Kurňa mně to letos střílí, podle OFS jsem dával 2 fíky já :-))