Jdi na obsah Jdi na menu
 


Závěrečné kolo

17. 6. 2008

   V posledním zápae sezony hostíme Jerryho Senorady B. Tento zápas bude poslední pro naši brankářskou legendu Braně, po sezoně předá štafetu synovi Borisovi.

Braňo(4).jpg

K dispozici už nebude Čmelda kteý jede na vodu.V práci bude Max a hrát stále nebudou ani rekonvalescenti Miga a Roman. Příležitost dosatnou mladí. V základní sestavě stejně jako na podzim nastoupí Vraník, takže se Jerry bude muset mít na pozoru. Šanci dostane také Jarda, který nastoupí na pravé záloze.Vraník(1) (3).jpg

Sestavu udělám až těsně před zápasem, ale předpokládám, že mladí kluci Vraník, Jarda, Ori, Toga, Honza,... by měli hrát celý špil a zkušení hráči by se v poločase prostřídali. No uvidíme, v každém případě by to chtělo důstojné rozloučení s celkem úspěšnou sezonou. :-)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

kotel

(jerry, 20. 6. 2008 13:04)

tož to já si tam pudu taky sednout

v neděli na hřišti.

(Max, 20. 6. 2008 8:37)

Tak mi to vyšlo. V neděli na poslední zápas dojdu, mám konečně volno. Doufám, že dojde zakladatel Fun clubu Ketkovice Miga a uděláme pořádnej Kotel...Max

zápas

(Filda, 18. 6. 2008 6:34)

Uvidíme, jak to se mnou bude.

Říčany................

(orca, 17. 6. 2008 18:33)

Ne,že bych chtěl omlouvat svůj nedělní výkon,ale dopadlo to tak jak sem čekal a večer zalehl do postele s horečkou.Tak snad teď budu ok.

golmani

(Cantona, 9. 6. 2008 14:47)

Braňo má letos famózní sezonu a i díky němu hraje letos Ketkas tak vysoko, určitě mu to chytá líp než třeba loni. Má svoje silné stránky i slabinky ale na 4.třídu to je pan golman. Ale věřím tomu, že Boris je už nyní minimálně na stejné úrovní, nebude mít sice tolik zkušeností, ale bude mrštnější a myslím že bude i lepší na centry. V každém případě mládí vpřed. :-)

Braňo končí ????!!!

(MaŠ, 9. 6. 2008 14:20)

Je to i ve svých letech nejlepší golman v soutěži. To je obrovská škoda !!! Klobouk dolů chlape !!!