Jdi na obsah Jdi na menu
 


ZAKŘANY B - KETKOVICE 1 : 2 ( 1 : 0 )

11. 4. 2010
Za chladného počasí sme nastoupili proti poslednímu týmu naší soutěže,ale nějak sem tušil,že to nebude lehký. Hned od začátku se moje obavy naplnily a utkání bylo vyrovnané,ale po chvilce nás soupeř začal přehrávat a to hlavně ve středu hřiště(musím zde napsat,že absence Norka,Paře,Filipa a odsunutí Pižmi na stopera je pro Ketkas velké mínus a bohužel nemáme hráče,kteří by je zastoupili.Tvorba hry je tragická,Dušan musí hodně zabrat a Tomáš je podle mě klasický levý brko.To sem se dostal k utoku kde po zranění Dlaboňa je taky nějak mrtvo.Když ještě nedávno on a Pižma byli schopni za sezonu dat společně 30 branek,myslím,že další slova jsou zbytečná.Velká naděje do utoku je mladej Brko,to je podle mě vono,rychlej dravej a v proměňování šancí zatím dost dobrej. Ale zpět k utkání.Šli sme pod tlak z čehož sou i chyby a tak sme dostali branku a to ještě fantasticky chytající Boris lapl pecku a v závěru nás velice podržel.Takže jeden a půl bodu pro něj a zbytek mladej Brko.Jen tak dál mlaďoši. Do druhé půle sme střídali a bylo to velice poznat.Švéd je prostě běžec a hodně se hra změnila a v utoku mladej poplašenec byl taky hodně vidět.Suma sumárum sme se stěstím urvaly tři body a musíme si na trenále promluvit o sestavě,něco bych k tomu něl. Jinak veliké plus je,že začali chodit mladí kluci a snad se brzo pořádně votrkají,aby se ten Ketkas příští rok nekrčil na dně tabulky kurva a kopalzase tu špicu. Tahle sezona má podle mě název Jak udržet fotbal. Zdar na trenále.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

....

(Boris, 14. 4. 2010 22:21)

Abych řek pravdu, tak v tomhle má Dušan pravdu, každej by měl sám zhodnotit svůj výkon. Kritizovat umí každej. V neděli se ukázali nedostatky každýho z nás, tak záleží už na každým jak se podle toho zařídí :-) tak doufám, že se všichni probereme a začneme se zlepšovat :-)
Oráču, je zbytečný aby sme si tady říkali kdo co měl udělat líp, by sme se začali jen hádat. Lepší to je slušně si to vyříkat na fotbale.

ale Ori

(Dušan, 14. 4. 2010 14:49)

Já osobně k tomu nemmůžu nic dodat. Začít musim u sebe

....................................

(orcca, 13. 4. 2010 20:31)

Nevím naco to sem pišu jak vosel,když tady nikdo nic nenaklofe.Můžu se na to vyprdnout.

Taky trenér

(František Kopyto, 13. 4. 2010 14:08)

Nazdar jmenovci, prohrávat se Zakřanama B to jste saný příjmení Kopyta

pár slov...................

(orcca, 12. 4. 2010 22:02)

Za chladného počasí sme nastoupili proti poslednímu týmu naší soutěže,ale nějak sem tušil,že to nebude lehký.
Hned od začátku se moje obavy naplnily a utkání bylo vyrovnané,ale po chvilce nás soupeř začal přehrávat a to hlavně ve středu hřiště(musím zde napsat,že absence Norka,Paře,Filipa a odsunutí Pižmi na stopera je pro Ketkas velké mínus a bohužel nemáme hráče,kteří by je zastoupili.Tvorba hry je tragická,Dušan musí hodně zabrat a Tomáš je podle mě klasický levý brko.To sem se dostal k utoku kde po zranění Dlaboňa je taky nějak mrtvo.Když ještě nedávno on a Pižma byli schopni za sezonu dat společně 30 branek,myslím,že další slova jsou zbytečná.Velká naděje do utoku je mladej Brko,to je podle mě vono,rychlej dravej a v proměňování šancí zatím dost dobrej.
Ale zpět k utkání.Šli sme pod tlak z čehož sou i chyby a tak sme dostali branku a to ještě fantasticky chytající Boris lapl pecku a v závěru nás velice podržel.Takže jeden a půl bodu pro něj a zbytek mladej Brko.Jen tak dál mlaďoši.
Do druhé půle sme střídali a bylo to velice poznat.Švéd je prostě běžec a hodně se hra změnila a v utoku mladej poplašenec byl taky hodně vidět.Suma sumárum sme se stěstím urvaly tři body a musíme si na trenále promluvit o sestavě,něco bych k tomu něl.
Jinak veliké plus je,že začali chodit mladí kluci a snad se brzo pořádně votrkají,aby se ten Ketkas příští rok nekrčil na dně tabulky kurva a kopalzase tu špicu.
Tahle sezona má podle mě název Jak udržet fotbal.
Zdar na trenále.