Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zakřany : Ketkovice 1:2 (0:1)

31. 5. 2008

   Z utkání jsem měl obavy neboť poprvé v této sezoně jsme byli rádi, že nás bylo vůbec dost. Kvůli zranění nebo práci chybělo najednou 7 hráčů z 18 členného kádru a tak jsme neměli nikoho na střídačce kromě golmana Braně.

  Zakřany asi taky lepily sestavu jak se dá a na jejich projevu to bylo znát. Od samého počátku jsme jasně dominovali a vytvářeli si velice lehko jednu šanci za druhou. jak lehce jsme je vytvářeli o to trestuhodněji jsme je zahazovali. Dvě velké šance měl Vláďa Duba hrající po X letech opět v útoku, hezká byla zejména ta šance po Pižmově spětné přihrávce z pravé strany, ale Vláďa trefil břemno. A tak při dalším Pižmově průniku po pravém křídle Zdena míč po brankové čáře zatáhl až před bránu a tam mu to brácha Laďa ukopl do brány - 0:1

  Do další gólovky se řítil kapitán Ori, ale v samostatném nájezdu neuspěl, trefil placírkou brankářovi nohy. Gólem zaváněly i Pižmovi hlavičky, leč všechny mířili na brankáře.Pižma také pěkně střílel opět z pravé strany po Norkově přihrávce, ale brankář dobře vyrazil na roh.  Zakřany mohly vyrovnat Štěpánkem, ale ten netrfil Čmeldovu bránu.

  Do druhé půle jsme šli s tím, že dáme další branky a uklidníme se. Začali jsme opět zahazovat jednu šanci za druhou, Laďa si zaběhl asi 2x za stopera, brankář kupodivu nevyběhl ačkoliv měl k míči blíž, ale Laďa ho stejně trefil. Při další La´dově akci byl faulován a rozhodčí Dolníček ukázal na penaltu. Pižma je zvyklý je proměňovat a nemýlil se 0:2

Místo aby sme se uklidnili jsme během 5 minut dostali z ojedinělé akce domácích branku, autorem byl Štěpánek 1:2.

Kapitán Ori se uvolnil z levé strany do středu, potáhl balón a z hranice šestnáctky pálil těsně mimo bránu. Další nájezd na brankáře měl Vláďa, ale i tentokrát mu to brankář lapl když si to Vláďa na nerovném hřišti ukopl.

  Utkání narozdíl od minulého týdne nemělo valnou úroveň, byl to takový pěší fotbal na nerovném hřišti. Zakřany měly kvalitu na středu zálohy ve Dobšíkovi a Zedlerovi, kteří v pravidelných intervalech zlobili. A tak pan rozhodčí Dolníček zřejmě kompenzoval přísnou penaltu písknutím 2 trestných kopů na nás z hranice 20 metrů, i když stoper Miga se soupeře ani nedotkl. Výborně chytající Čmelda si dobře postavil zeď a vše jistil. Hostující Krejčí byl vyloučen 5 minut před koncem po druhé žk protože měl na krku řetízek Nakonec jsme byli rádi, že už je konec a utrpěli jsme výhru 2:1.

  Už se všichni těšíme na domácí utkání s Knínicemi, ale to musíme odehrát v daleko větším tempu a s lepším zakončením šancí. Naštěstí by naše sestava měla být už kompletnější.
 


 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

z metru?

(pižma, 2. 6. 2008 23:39)

Tak su po dlouhé době na netu a nestačím se divit.
Opravdu se Cantono chceš učit KOPAT z metru do brany?
Já měl za to, že z metru se jen nastaví noha a běží se slavit

trenink

(Cantona, 1. 6. 2008 9:54)

přijďte všichni ve sředu na trenink, budeme se učit kopat z metru do prázdné brány. :-)

kritika

(Filda, 31. 5. 2008 23:24)

Kritiku jsem samozřejmě nejvíc myslel na sebe, protože kdybych dal půlku toho, co jsem měl, tak jsem někde na patnácti saklech. Ale nésu žádné repre :-)

ty goly snad přijdou

(Lahvaček, 31. 5. 2008 22:39)

když jsem nezopakoval 3 goly se Zakřanama tak doufám, že se to pouze o jeden zápas posunulo asi to musí být doma :-))

tři tyčky................

(orca, 31. 5. 2008 22:28)

zrovna ty máš co vykládat o trefování prostoru mezi tyčkama!!!! Cha,cha,cha.............

gólovky

(Filda, 31. 5. 2008 22:00)

Hoši, my kdybysme měli v koncovce více klidu, tak už máme gólů těžce přes stovku! Každopádně jen dostat se do šance je polovina gólu. Trenére, chtělo by to vymyslet něco na zlepšení koncovky. Svoje za tři dopředu beru, takovejch známek jsem měl v životě habakuk. A doufám ,že příště nebudu na střídačce, to bych byl na... střídačce :-)
A končím, tři body jsou doma a myslím, že ten třetí flek je letos tak naše maximum, i když do konce ještě něco chybí...

3 body..................

(orca, 31. 5. 2008 21:49)

Děkuji trenérovi za důvěru na post kapitána i když mě není jasný jak přišel na mě a hlavně mančaftu za 3 body a pojistění třetího fleku v tabulce.
Musím však uznat,že se na dnešním výkonu mé osoby podepsalo včerejší soustředění u řeky,ale i tak sem se dostal do dvou vyložených šancí a pěkně to posral,snad příště budu situaci řešit z větším klidem.Pivo vám koupím příští týden,spěchal sem za rodinou.

hodnocení trenéra

(Cantona, 31. 5. 2008 21:25)

Čmelda - zvládl to s přehledem . Kuriozitou bylo nastřeleni hlavy stopera Migi při výkopu z ruk. :-)

Max - první půli mu pan rozhodčí pískal co souboj to faul a dostal i žk, ve druhé půli se zlepšil a souboje vyhrával.

Miga - hrál po půl roce a hned důležitý post stopera. Zvládl to, ale po pravdě Zakřany nebyly mančaftem, které by ho víc prověřily.

Cantona - průměrný výkon, pár chyb tam bylo, ale zase žádná hrůza taky ne.

Žán - spolehlivý výkon, odehrál si s přehledem svoje.

Filip - myšlenkami pochopitelně už jinde, přesto defenzivně na výbornou a ofenzivně za 3.

Pižma - byl téměř u všeho důležitého a dirigoval naši hru. Škoda že se nedostal více ke střelbě z dálky. Abych ho furt nechválil jednou ztratil míč a byl z toho nebezpečný protiútok.

Norek - taky měl světlé momenty a pěkné přihrávky, neodpustil si občas svoje kličky. Přesto jsme oproti silné Zakřanské střední záloze měli střed ještě lepší.

Ori - kapitáne chtělo to jednu za tří gólovek umístit do brány,to je ten prostor mezi tyčkama a břemnem !!! Pohyb byl výbornej a věřím, že na lepším hřišti se prosadíš více. Bývá dobrým zvykem, že nový kapitán něco poručí. :-)

Laďa - dal gól a zařídil penaltu, a pořád ho hlídali 2 soupřovi obránci. Taky ale měl další 3 gólovky.

Vláďa - včera si náš maratónec zahrál za staré pány a dnes lítal po hřišti jako mladík, jenom ta muška je mizerná, stejně jako Laďa a Ori také 3 tutovky nedal. Jeho fyzička se hodila při práci dozadu, ač útočník kolkrát se vrátil když třeba 3 naši halvi byli vytažení a neměli už sílu se vracet.

řetízek

(Filda, 31. 5. 2008 21:23)

Michale, ten řetízek byl na ruce :-) a pro Martina, uděláme co je v našich silách, ale ani ne tak proto, že bysme chtěli to a nebo ono. Prostě doma chceme vyhrát pro naše skvělé diváky, A pak, druhé místo je v dohledu, už máme zase ztrátu jen dvou bodíků a Lukovany budou určitě zlobit.

Gratuluji borci

(MaŠ, 31. 5. 2008 20:53)

zvládli jste těžký špíl .... a příští týden pokračujte ;)