Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vítězství na turnaji v Příbrami

6. 8. 2006
Turnaje v Příbrami se zúčastnili poze 3 týmy a tak se hrálo systémem každý s každým. Utkání trvalo 2x30 minut a na úvod nám los přidělil Rio. Ketkovice : Čučice 3:2 (0:2) Góly: Taras, Pospíšil, Klimša Sestava: Popelka - Horák, Garžík M, Matoušek M, Ošmera - Klimša, Skokan R,Pospíšil, Leitner, Rosa -Duba, Nedbal, Taras (střídalo se hokejově) Utkání jsme začli špatně a zejména rychlý Misař nám dělal velké problémy a tak jsme v poločase prohrávali 2:0. Druhá půle byla však o něčem jiném, měli jsme drtivý tlak. Výborně zahrál útočník Luboš Taras,který dal náš úvodní gól a ještě stihl připravit pěknou šanci pro Romana Skokana. Vyrovnání přišlo až po akci z levé strany po pěkné nahrávce Duby skóroval Pospíšil. Vítěznou branku z trestného kopu obloučkem přímo do šibenice zajistil Filip Klimša. Ketkovice : Příbram 1:0 Branku vstřelil Filip Klimša
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Obrana

(Sid, 9. 8. 2006 7:29)

Doufám, že obrana se pozvedne Tvým příchodem a nový trenér má dostatek respektu a zkušeností, že dokáže přimět "méně" disciplinované hráče k plnění svých úkolů a nerozptylováním se jiným. A když si povinně strčíte před fotbalem každej do huby horkou bramboru tak nemám obavy o slušné výsledky a taky pěknou hru pro diváky.

Sidovi

(Michal, 8. 8. 2006 8:11)

Už po fotbálku v zimě v hale v Nové Vsi jsem říkal že Luba má na to dávat ve 4.třídě minimálně 15-20 gólů za sezonu, navíc Laďa to je taky minimálně 20 gólů. Filip je zase chytrý technický hráč, jeho centry do vápna jsou výborné. Nemám strach o naši útočnou sílu, spíš o bránění.

útočníci

(Sid, 8. 8. 2006 8:03)

Je dobře, že se vrátili po nemoci Filip s Lubem a útok je úplně někde jinde

generálka na Novou Ves

(Cantona, 7. 8. 2006 12:07)

I když jsme oba zápasy vyhráli je třeba si říct, že Nová Ves bude daleko těžší soupeř a nesmíme je nechat 2:0 vést jako jsme nechali Rio.

turnaj

(dobrá duše, 6. 8. 2006 14:18)

Gratuluji k úspěchu i když žádný soupeř