Jdi na obsah Jdi na menu
 


VEV.BÍTÝŠKA B - KETKOVICE 3 : 1 ( 2 : 1 )

Po loňském výbuchu v Bítýšce jsme opět dojeli v poněkud oslabené sestavě a vypadá to, že v plným počtu se jen tak neslezem. Hrál se oboustranně útočný, bojovný fotbal. V 10. minutě Luba dokonale nezkrotil prudkou střelu,u dorážky stopeři zaspali a do prázdné domácí útočník otevřel účet zápasu. Vyrovnání na sebe nenechalo dlouho čekat a Orka seřídil od minule miřidla a křížnou střelou 1:1. Naše vedení odmítl Honza, když v samostatném brejku sám na gólmana neproměnil. Což se nám stalo osudným. Sice jsme skórovali my, ale do vlastní svatyně, když Max v tísni mezi dvěma útočníky na malém vápně netrefil ideálně střílený centr, navíc ještě pumelicí trefil Luboše do hlavy a míč skončil v naší brance.

Ve druhé půli se hra přelévala ze strany na stranu, hrálo se velmi útočně, na hranách ofsajdů, což vyvolávalo na obou stranách vlnu nevole, ať na jedné, či druhé straně. Domácí čárový ovšem kraloval a bylo to až úsměvné (bohužel). Pro zranění ovšem střídal Brkin, stáhnout se musel rychlonožka Boris a naše útočný snažení šlo trochu dolů. Ale i na svou šanci čekající Kanec zahrál  dobře a rozhodně nezklamal. Ve druhém poločase se svým výkonem vytáhl Luboš, když zlikvidoval několik domácích tutovek a držel naše naděje. 10 minut před koncem se do vápna prodral Jája, ale prostřelit gólmana se mu nepodařilo a gólem neskončilo i několik našich rohů. Bohužel už to není naše silná stránka jako před několika lety. Čím víc se blížil závěr, rostla nervozita a 2 minuty před koncem padlo rozřešení tohoto zápasu. Při přízemním centru z levé strany nabíhal k malému vápnu hostující útočník cca 2 metry před Martěm (že by domácí mávač měl mávat je asi zbytečné psát) a střelou (no on to netrefil ale od holeně stojné nohy se mu to odrazilo tak nečekaně, že už na to Luba nemohl zareagovat.

Objektivně řečeno, domácí asi byli ve druhé půli o kousíček lepším týmem,což pramenilo především z několika pokažených krátkých nahrávek uprostřed pole, kde náš přechod do útoku trošku vázl a byly z toho rychlý brejky, který nám braly hodně sil a co si budem povídat, ta fyzička..... A tak body zůstaly v Bítýšce, ale poměrně slušné divácké kulise se musel výkon obou mužstev líbit. Za zmínku stojí i dobrý výkon hlavního rozhodčího,který asi stabilně fouká o nějakou tu třídu vejš a je to poznat.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář