Jdi na obsah Jdi na menu
 


V sobotu o 3.místo

20. 5. 2008

   S našimi kamarády se Zakřan si naposledy zahrajeme v Lukovanech, neboť jak jste si jistě všimli hřiště na Véseku se jim pěkně zelená a od podzimu by tedy měli hrávat již doma.

   Zakřany patří k tomu lepšímu co v naší soutěži je a dokáží bodovat i s těmi nejlepšími týmy. Vždyť i vedoucí Knínice s nimi venku prohráli a doma jen remizovali. My jsme je na podzim horko těžko poráželi 3.2 a v zimní přípravě jsme opět těsně vyhráli 5:4. Zakřany na rozdíl od nás mají mužstvo složené i z hráčů z okolí  a stejně jako my mají plno zkušených hráčů. Nějvětší opory má trenér Peťa Vorel hlavně v Zeidlerovi a Vencovi Dobšíkovi, rychlý je v útoku Štěpánek a zkušený Luďa Krejčí.. Podle informací z jejich tábora chtějí hrát příští rok o postup, ale to chtějí každy rok.

  Naše mužstvo bude mít i přes prohru s Loučkami rozhodně  motivaci uspět, na Zakřany máme 5 bodů náskok a v případě výhry či remízi by nám 3.místo již nemělo utéct. Bylo by škoda si dobře rozehranou sezonu pokazit a nesplnit tak můj skromný předsezonní cíl - 3.místo.  Nicméně už nehrajeme o postup a tak je i prostor aby více hráli hráči širšího kádru, i proto se Zakřanami nastoupí v základní sestavě a na celých 90 minut Jarda a Max.

  Pravděpodobná sestava:

Braňo (Čmelda ) - Max, Žán, Cantona, Vláďa - Jarda, Norek, Pižma, Ori - Laďa, Toga

Čmelda bude chytat pokud si Braňo řekne o zápas pauzy na zregenerování sil, v opačném případě bude hrát poločas v útoku.

S Fildou počítám pro tento špil taky zhruba na poločas, bude mít určitě náročný týden a Lukovanské hřiště mu taky moc nesedí. V utkání s Knínicemi bude mít opět příležitost ukázat jaký je pan fotbalista.

Na chvílu by se mohl dostat na hřiště i Vraník, rozhodně to ale nebude po nemoci na dlouho. Bude-li fit, celý zápas si zahraje v posledním kole s béčkem Senorad.

Omluveni jsou Honza a Marek  (oba práce) Pozitivní informace je i ohledně našich marodů - Miga v sobotu asi nebude, ale na 100% stihne utkání s Knínicemi. Roman se cítí také celkem dobře a v létě se zapojí do přípravy na další sezonu.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

sobota

(Filda, 30. 5. 2008 11:59)

Tak nevím jestli v sobotu budu, určitě tam ale bude ten co chodí po rukách :-))

:-)

(Cantona, 30. 5. 2008 7:10)

Vždycky je lepší ve fotbálku hrát s Maxem v jednom týmu.

sobotní start????????????

(orca, 29. 5. 2008 18:03)

Jelikož přišel po delší době na trenál Max,je to znát na mejch nohách.Neviné kopnutí mě pěkně oteklo,ale mastím ať to do soboty splaskne a mužů hrát a snad dát i nějakou branku ze hry a ne pořád jen z penalty.Už se těším i když docházka bude mizerná.Zdar.

:-))

(Filda, 29. 5. 2008 9:27)

Ani jsem netušil, že umím být taková dobrá vlezdoprdelka :-))
Hoši, je čtvrtek a my jsme pořád celí. V sobotu ráno máme další kontrolu, takže bych ti potom dal kouči vědět. Může se stát, že taky nebudu :-/

sestava???????????

(orca, 29. 5. 2008 8:30)

No a jak to teda postavíš,když je nás tak nějak málo?

po středečním treninku

(Cantona, 29. 5. 2008 8:15)

Tak jak jsem řekl, původní představy o sestavě se rapidně mění. Na treninku nás sice bylo dosta, ale... Braňo na 90% nebude chytat, stačí se podívat jak má nateklé obě kolena. Jarda asi taky nebude - má problémy s břišními svaly. Je to škoda, zrovna teď mohl všechny 4 zápasy hrát a sbírat zkušenosti. Asi nebude i Toga a tak je otázkou kdo s Laděm do útoku. Pozitivum je, že bude Miga, trenink vydržel a chtěl by hrát. Doufám, že nás nakonec bude dost, Miga by rozhodně neměl po půl roce hrát víc jak poločas. Asi ještě oslovím Cipíska a asi i Jary Nedbala. Takže by se i Filda mohl dostat do základu :-)

Zakřany

(toga, 28. 5. 2008 10:03)

Nevím jesli budu v sobotu moct. Janě včera umřel ve Stráních děda, tak pojedem asi na pohřeb. Nevím to ještě jistě. Budu informovat.

trenér

(Filda, 27. 5. 2008 17:33)

No trenér má vždycky pravdu, tak přemýšlím co napsat, abych se dostal do základu? Tak zkusím ... manchester je nejlepší družstvo na světě :-)...Kecám, jsme domluveni. Pokud budu moc, rád si půlku zahraju, klidně i na jiném postu než je pravá záloha. Ale do brány nejdu!! Jinak pořád nic, tak držte pěsti :-)

trenink

(Cantona, 27. 5. 2008 14:28)

Sestava je pouze pravděpodobná, samozřejmě to můžu ještě do soboty přehodnotit. Ve středu v 18h vás všechny chci vidět na treninku, omluveni jsou Pižma a Filda.