Jdi na obsah Jdi na menu
 


V neděli velké derby Ketkas : Rio

24. 9. 2008

Existuje spousta velkých zápasů, například ve Skotsku Celtic vs Rangers, ve Španělsku el clasico Real vs Barcelona, Milánské derby, utkání Manchesteru s Liverpoolem atd V naší vlasti si mnozí myslí, že nejdůležitější je pražské derby sparta vs slávia. Omyl !!!

Zápasem roku je velké derby Ketkovice : Čučice

  Derbym by se jistě mohly nazvat i naše zápasy s Lukovanami, Senoradami, koneckonců i s Oslavanami, Příbramí, Zakřanami a Babicemi, nicméně i díky společné fotbalové minulosti je derby Ketkas : Rio tím hlavním v sezoně.

   Pohled na tabulku ( Ketkas třetí, Rio poslední ) by mohl svádět k tomu, že se bude jednat o jasnou záležitost, nicméně vidím to jinak. Pokud bude Rio hrát tak jako například druhou půlku s Oslavanami a Ketkas tak jako v závěru utkání v Zakřanech, dočkáme se asi překvapivého vítězství hostů.

  Hráčské kádry obou mužstev jsou velmi rozílné, zatímco Rio má věkový průměr kolem 22 let, Ketkas je ať si to chceme přiznat nebo ne přestátrlý mančaft s věkovým průměrem 31 let. ( A to už nepočítáme Braně) Riu naopak zkušenosti chybí, hlavně absence Patyse je znát.

  V letošní sezoně Rio všechny 4 zápasy prohrálo, nutno říci, že ale hráli 3x venku a jen jednou u nás doma s Oslavanami. Ketkas už hrál 5x a má 3 výhry, 1 plichtu a 1 prohru.

  Loni jsme Rio doma deklasovali hned v úvodu sezony 5:1, nicméně v Riu jsme nebyli schopni uhrát víc než plichtu 1:1.

  A jakou vymyslíme na Rio taktiku? Budeme hrát s 11 hráči a 1 balónem na 2 brány, sestavu neprozradím, bo Jack je velkej stratég a zná nás moc dobře.

V každém případě očekávám velkou diváckou návštěvu, kvalitní fotbal od obou mančaftů a ať vyhraje lepší.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Rio

(toga, 28. 9. 2008 20:36)

Zbytečné hádky při zápase a ještě zbytečnější po zápase. Takové nějaké napadání, že jsem měl, podle někoho, největší naši šanci a tím ,že jsem ji nedal jsem udělal výsledek zápasu mě fakt totálně vytočilo. Navíc když čučíme z obrany, jak se zahazuje jedna tutovka zadruhou. Za tu ranu s dveřima se omlouvám.

Zapomeňme na Zakřany

(Lada, 25. 9. 2008 20:40)

Zapomeňme na závěr zápasu posledního kola, ale poučmě se z chyb z celého zápasu, myslím že jich bylo dost a klíčových a to ať si každý z nás rozebere po svém a v neděli přijde do kabin s čistou hlavou a odhodláním odevzdat na hřišti vše co v něm je a bez nějakých psychických bloků, nemá cenu posuzovat kvalitu protihráčů - viz Senorady na jaře, každý zápas je jinačí a hlavně derby s RIEM, musíme ustát emoce a dát do zápasu vše. Takže v neděli odpoledne na hřišti AHOJ