Jdi na obsah Jdi na menu
 


V neděli ve 14h doma s Říčanami B

25. 10. 2007

Čeká nás poslední domácí zápas podzimu proti velice silnému soupeři - Říčany B.

Říčany nezačli sezonu dobře, ale poslední dobou mají úžasnou formu, všechno vyhrávají a v tabulce se vyšplhali až na 5. místo. Jsou jen o pouhé 2 bodíky za námi.

Věřím, že navážeme na kvalitní bojovný kolektivní výkon z Knínic a dobře rozjetou sezonu si nepokazíme. Budeme-li úspěšní prolomíme hranici domácích utkání 1 rok bez prohry.

Již po utkání v Knínicích jsem avizoval některé změny v sestavě aby se protočili i hráči, co dlouho nenastoupili. To jsem ještě netušil, že ty změny budou vlastně nutné. jsu nachlazen a hrát nebudu, na místě předstopera mě zastoupí  Žán. Michal Garžík má kotník znovu nateklý a tak na místo stopera pravděpodobně postavím Marka. Oba to jsou zkušení hráči, nevidím v tom problém. Rozhodně nechci na stopera stahovat například Pižmy aby neutrpěla naše útočná kvalita. Na levém beku budu tradičně Honza a na pravé straně se představí Max.

Složení zálohy, tedy motoru mužstva, je také nejisté. Na prostředku dostane tentokrát přednost dvojice Pižma a Roman. Na krajích zatím nevím. Vláďa hrál minule výborně, ale co jeho zlomený prst na ruce? Ori se taky léčí z nachlazení a Filip taky laboruje se zraněním. Takže je možné, že by se tam mohl objevit třeba i Norek nebo Čmelda.

Zato o útoku mám jasno, nastoupí Tomáš s Laděm. Dalšího útočníka Vraníka budu šetřit na zápas v Senoradech.

V každém případě jsi su jistý, že těch 11 borců co v neděli vyběhne na plac dá do toho všechno a předvedeme našim fandům výborný výkon.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

xxx

(pižma, 27. 10. 2007 21:18)

Mám domluvené vystřídání , přijdu něco po půl druhý

začátek už v 14 hod?

(pižma, 26. 10. 2007 20:39)

Vidím dobře,už ve 14 hodin? Mám ranní a dřív než v 14:15 na hřiště asi nedorazím. Ještě se zkusím domluvit s klukem co mně střídá, ale moc šancí tomu nedávám. Jinak se těším, že si dobře zahrajeme, taky doufám , že už se konečně zase trefím, nějak mně to tam nepadá.

Zrušíte sérii Říčan !!!

(MaŠ, 26. 10. 2007 19:04)

Říčany sice mají velmi silní mužstvo, ale Vy ho zlomíte. Máte velmi kvalitní tým a skvělého týmového ducha. Držím Vám za celé Loučky palce. Zdardec tygři a tygříčata :)

Neděla.............

(Ori, 26. 10. 2007 16:54)

já sem na nedělu ok.Asi sem udělal dobře,že sem vynechal trenál a už se těším na zápas.Co se vsadit Pižmo o bečku?Dělám prdel,už máme doma ty naše prcky(i Josef)a ti spolknou dost penízků.Tak si zahrajem pro dobrej pocit a chtělo by to nějakej gol na oslavu novejch kopálistů...

zlepšení

(Dobrá Duše, 26. 10. 2007 16:06)

Tak to Roman prohrál, Ketkovice jsou posílené když nebude Michal hrát tak čistá 1

zlepšení

(Cantona, 26. 10. 2007 9:11)

Blíží se víkend a dnes už se cítím daleko líp, léčba slivovicí zabrala. Možná bych se mohl dát do neděle do kupy abych aspoň chvilku na place pomohl. V sobotu se vypotím při omítání a v nedělu hurá na fotbal. No uvidíme, na celej zápas to ale asi nebude.

toga

(sázka, 25. 10. 2007 16:53)

to si piš, že proto udělame všechno!!!!

sázka

(Cantona, 25. 10. 2007 15:51)

Vsadil jsem se s mladým Čadem o flašku zelené resp. becherovky, že ze zbývajících 3 utkání uděláme minimálně 4 body. On tvrdí, že udělám maximálně 3, já že víc. No po pravdě já bych chtěl všech 9 bodů a uděláme pro to maximum :-)