Jdi na obsah Jdi na menu
 


V neděli doma Domašov

27. 10. 2008

V úterý 28.10. v 15h trenink

Oslovilo nás sice Troubsko zda chceme sehrát u nich přátelák, nicméně bysme se asi nesešli - někteří hráči jsou v práci a někteří neví jak budou stíhat. Navíc nechci riskovat zranění našich přece jenom starších hráčů před posledním zápasem a tak přátelák hrát nebudeme. S Troubskem bych se rád domluvil na termín před jarní sezonou.

Je to poslední letošní trenál, tak se dostavte v hojném počtu, můžou přijít i dorostenci, kterým v Rapu již sezona skončila.

V neděli 2.11. v 13:30 mistrovské utkání Ketkovice : Domašov

Chtěl bych navázat na zápas z Říčan a i domácímu publiku ukázat zodpovědný týmový výkon. Říká se, že vítězná sestava se nemění a tak je docela možné že nastoupíme ve stejném složení jako v Říčanech. Měli bysme být kompletní. Uvidíme po úterním treninku.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Re: Orca

(Rob, 1. 11. 2008 18:10)

voe ten pokřik ... no smíích :D ;)

bouře

(Cantona, 1. 11. 2008 13:27)

Že budeme na hřišti makat je snad samozřejmé, když nás někdo jasně přehraje jako loni Loučky nebo Knínice tak mu pogratulujeme - nicméně při vší úctě k Zakřanům, Říčanům, Domašovu a Chudčicím - tak silné soupeře tam letos nemáme a měli bysme se o to porvat. Pokud neprohrajeme s Domašovem pokračuji i na jaře a po zápase nastíním své představy jak by vše mělo fungovat.

bouře

(orca, 1. 11. 2008 11:30)

To si piš,že to budou jatka.Mně osobně nejde ani tak o návrat do hry o postup,ale o uklidnění situace a nastolení pohody v mančaftu.
A kdyby sme náhodou prohrali,tak chcu jít z placu s pocitem,že sem tam dal max. a sportovně uznal,že byl soupeř lepší.Ale to se snad nestane i když vím,že Domašov je v naší skupině jeden z nejlepších a naše vzájemné měření sil bylo vždy tak nějak vyrovnané.Tak ať to nám tam zítra padá a předvedeme domácímu publiku aspoň tak dobrý výkon jak proti Říčanům ať můžeme odejít z placu se vztyčenou hlavou.Tak zítra.Ketkas p..o,Ketkas p..o,hej,hej,hej

???

(Rob, 1. 11. 2008 9:04)

Co to chlapi? Sobota ráno a chybí mně tady názory, komentáře, hecing před zápasem podzimu, kterej nás může vrátit do hry ;) Že by klid před bouříí...? Tak ať to zítrá hřmíí;)