Jdi na obsah Jdi na menu
 


V neděli doma s Babicemi

6. 9. 2007

   Po dvou výhrách je důležité i tento zápas zvládnout, nic nepodcenit a opět to odmakat. Samo se to nevyhraje, je to na nás.

   Kádr by měl být kompletnější oproti minulému týdnu, z dovolené by se měl vrátit Honza Šic a k dispozici bude i Laďa Mohelský. Uvidíme zda-li se dá do kupy minulé kolo odpočívající stoper Michal Garžík. Naopak otázkou je v jakém stavu je obražená ruka brankáře Braně, ale máme tu kdyžtak univerzála Čmeldy.

   Potěšilo mě, že celá naše útočná síla (záloha i útok ) ve středu i za deště trénovala. I proto na 99% nastoupí záloha od začátku ve složení Filip, Roman, Pižma, Ori a útok ve složení Laďa s Tomášem. Velice dobrý zápas v Hradčanech odehrál i Norek, ale netrénuje a tak zůstane v první půli určitě na lavce a bude čekat až se některý half vyšťaví, přednost dostane Roman Skokan. V útoku bude na střídání k dispozici Vraník.

   V obraně máme více možností a rozhodnu se na poslední chvíli i s ohledem jak na tom bude Michal Garžík.Opět zde platí, že hrát budou jen 100% zdraví hráči.Již před sezonou jsem řekl, že budou hrávat mladí perspektivní hráči a tak pravděpodobně nastoupí Jarda Skokan na jednom beku a Honza Šic na druhém. Na druhé straně například Max zahrál v Hradčanech výborně a jeho tréninková účast je taky výborná. Dále jsou tu k dispozici Vláďa Duba, ten může naskočit kamkoliv a Žán, který hrál v Hradčanech beka, ale možná ho vyzkouším i na předstopera. No však uvidíte v neděli.

  

  

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář