Jdi na obsah Jdi na menu
 


V,Bitýška : Ketkovice 5.1 (3:1)

30. 8. 2015

K utkání se nedostavil rozhodčí a tak bylo řízeno domácím laikem. Dostali jsme se do vedení po chybě domácích z brejku Buďem. Celý první poločas jsme však byli horší, domácí nás přehrávali a dali 3 góly.

Ve druhé půli se hrálo otevřeněji na obou stranách - Buďa šel 2x sám na branku domácích, jednou ho golman vychytal, podruhé zvonilo břevno. I Luba si zachytal a dobrými zákroky odčinil chybu v rozehrávce z první půle. Domácím dělal velký problém šikovný Daniel, kterého několikrát surově zastavili faulem. A nedovoleného zákroku musel použít i obránce domácích, když mu utekl Pavlík a tak ho stáhl ve vápně ze zadu rukama. Hráč již za předchozí tvrdý zákrok na Dana měl žlutou, ale to rozhodčímu laikovi bylo jedno. Nařízenou penaltu Dan trefil do břevna.

Když už se zdálo, že bude konec a na tabuli svítil čas 88.minuta byl Ori vyprovokován domácím hráčem, udeřil ho a strhla se rvačka. Když je ostatní hráči od sebe oddělili na hřiště v tranzu vběhl domácí asistent rozhodčího, který praporkem udeřil Oriho. Rozzuřeného asistenta museli domácí hráči odvést a uklidnit. Většina hráčů obou týmů se však rvát nechtěla a poradila rozhodčímu ať foukne raději konec dříve. Občas se stane, že nějakému hráči rupnou nervy, ale rozhodně by se nemělo stávat, aby rozhodčí inzultovali praporkem hráče !!!! 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

zveřejněné zápisy

(pozorovatel, 1. 9. 2015 13:23)

Je to sranda co všechno je v těch zápisech na netu veřejně k vidění -- Situace v 89. minutě, kdy nebyla hra v žádném případě přerušena, udeřil zcela nesmyslně hráč hostí Pavliš našeho hráče do obličeje. Nebylo to žádné pošťuchování. Náš hráč žádné posunky ani urážky nedělal. Žádné facky nepadaly, pouze hráč hostí Pavliš udeřil našeho hráče. Situace se stala asi 4m od postranní čáry. Když pomezní rozhodčí viděl co se děje, vběhl do hřiště, aby uklidnil hostujícího hráče. Sám však schytal ránu od hráče Pavliše.Rozhodčí se již před utkáním dohodl s oběma kapitány, že karty bude udělovat ústně a vše bude zapisovat na střídačce vedoucí domácího mužstva. Tak se celé utkání taky dělo. Kapitán domácích Libor Sova rozhodčímu po zápase pouze radil, jak a kde má psát elektronický zápis jako laik, protože rozhodčí si nebyl jistý, jak se zápis přesně vypisuje. Protože jsme zápis vypisovali poprvé jako rozhodčí laik.Částečně chápu nepravdivou reakci mužstva Ketkovic, protože již po utkání nás přemlouvali (jak hráče tak rozhodčího), abychom do zápisu červenou kartu neuváděli a ať to přejdeme bez povšimnutí, že by hráč nemohl další utkání hrát. Nejhorlivějším domlouvačem byl trenér Michal Matoušek. O dobrých mravech by měli hráči Ketkovic pomlčet a zeptat se vlastního hráče Pavliše, proč za rozhodnutého stavu v 89. minutě bezdůvodně udeřil našeho mladého hráče s č.12 Koštovala Jaroslava.Sekretář FC Veverská Bítýška Libor Sova ID 73101136