Jdi na obsah Jdi na menu
 


Utkání o čest

2. 6. 2008

  Tři kola před koncem je stále o co hrát, vedoucí Knínice 50b by v případě výhry u nás udělaly rozhodující krok k postupu. Druhé Loučky 46b naopak spoléhají na jejich zaváhání v Ketkovicích a v posledním kole je hostí doma. Naše mužstvo 41b je již ze hry o postup vyřazeno, přesto hraje v tomto utkání o svoji čest a to je pro nás hodně !!!!

  Zapomeňme na chodící fotbal se Zakřanami, musíme zařadit o stupeň vyšší rychlost a Knínice převálcovat. Rozhodně lídra tabulky nepodceníme, ale podle dostupných informací by neměli být tak pohybliví jako Loučky. Potěšitelné je, že budeme mít opět více hráčů k dispozici a tak budu mít nelehkou pozici při výběru startovací sestavy. Kvalita na lavce nám jistě umožní v průběhu zápasu reagovat na vývoj zápasu nebo výkony jednotlivců.

Do brány by se měl vrátit odpočnutý Braňo, samozřejmě svou kvalitu má i Čmelda.

Na stopera mám 2 možnosti, zkušený Žán či uzdravený Miga.

Předstopera bude hrát Cantona nebo Vláďa

Na beku bude chybět Honza, ale jsou tu Marek, Vláďa a Žán

Na kraji zálohy může hrát tradičně Ori a Filip, ale také Vláďa

Uprostřed zálohy Norek s Pižmem, ale také opět Vláďa

Na 2 posty útočníků máme 3 hráče Ladě, Togu a Čmeldu a všichni jsou góloví

 

Trenink se ve středu bohužel musel zrušit kvůli průtrži mračen, ale aspoň budeme více odpočnutí na neděli.

Takže hurá na Knínice!!!!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

xxx

(pižma, 3. 6. 2008 0:01)

Naprosto souhlasím s Fildem!
Sice nevím co to je špinavý vlak od Čebína, ale myslím si, že by pro fotbal bylo nejlepší abychom Kínicím nějakej bod vzali a mohli jste si to rozdat v posledním utkání mezi sebou. Jsou ale ještě 3 zápasy!

neděle

(Filda, 2. 6. 2008 19:00)

Tak na neděli se docela dost těším. Zahrát si fotbálek, pobavit naše diváky, udělat si chuť na pivko a hlavně se nezranit, protože fotbal je jen náš koníček. A pokud budou Knínice lepší, ok. My budeme ale usínat s tím, že jsme do toho dali všechno! Už se těším teď na závěrečnou, sranda mač svobodní ženatí, kdy vyhodnotíme tuhle sezónu jako jednu z nejúspěšnějších za poslední roky!!

Držíme palce ...

(MaŠ, 2. 6. 2008 18:28)

a to nejen kvůli tomu, že prakticky i na Vás záleží naše budoucnost. Je to jak již bylo psáno zápas o čest a já pevně věřím, že ta bude s Vaší pomocí tak silná, že zvládnete zastavit tento "špinavý" vlak odkudsi pod Čebínem ...

též dojedem

(jerry, 2. 6. 2008 17:55)

též se dojedem podívat se střešinkou jako zástupci senorad

Následující duel..

(MaraL, 2. 6. 2008 17:38)

Přeji vám hodně štěstí do následujícího souboje! Nečeká vás vůbec nic jednoduchého ze spousty nám všem známých důvodů, ale vy to zvládnete! Nebudete hrát za nás Loučky, ale především za SEBE a za ČEST všech slušných týmů v okolí!
Hodně štěstí!!!

Opět nedojdu.

(Max, 2. 6. 2008 17:03)

Ahoj Michale. Tak je tu nový měsíc a mám opět služby. Jak ve středu den atk v neděli taky. Tak se tím to omlouvám jak z treninku tak i ze zápasu. Pokud by se něco do neděle změnilo dám vědět, ale pochybuju. Ahoj Max