Jdi na obsah Jdi na menu
 


Sváteční přátelák s Riem

4. 5. 2009

 Jelikož Čučice mají o víkendu 9-10.5. volno a Ketkovice hrají v neděli 10.5 se Zakřanami, uděláme si v pátek před utkáním s nejlepším týmem naší soutěže malou generálku v podobě přáteláčku s Čučicemi. Přivítám když si půjdou zahrát i dorostenci, aby jsme mohli prostřídat hokejově a 2 dny před mistrákem se neutahali.

 Více než o samotné utkání půjde o prodiskutování variant jak pokračovat v příští sezoně. Nabízí se v podstatě 3 možnosti.

1/ Zůstane vše při starém - tedy samostatné tými Čučic a Ketkovic

2/ Vytvoříme 1 společný mančaft (co pak ale s tolika hráčmi?)

3/ Vytvoříme 2 společné mančafty - tedy A a B tým.

Osobně preferuji poslední možnost - silný A tým s hráči co na sobě jsou ochotni pracovat a bojovat o postup do 3.třídy. Preferuji i vytvoření  B týmu s hráči co fotbal baví, ale nemají třeba tolik talentu nebo už jsou limitovaní vyšším věkem. Pro A tým by se angažoval trenér a proběhla by kvalitní letní příprava, samozřejmě by někteří hráči v rámci regulí svazu (3 hráči ze soupisky) mohli mezi tými pendlovat. Samozřejmě i B tým by musel mít svého trenéra a vedoucího.

Důležité - chci aby každý hráč po tomto zápase jasně řekl, zda v případě spojení hodlá dál pokračovat či ne a zda mu nebude případně vadit když si ho trenér nevybere do A týmu a bude muset hrát "jen" za B.

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Nechápu

(Dušan, 7. 5. 2009 14:59)

Co myslíš Fildo tím ale? nechápu to!

pátek

(Filda, 7. 5. 2009 5:40)

Pravděpodobně se nezúčastním. Můj názor znáte. Ale po sobotní rozpravě u piva po fotbale bych určitě nikoho nikam nenutil. Představa o sloučení je krásná, myslím že by to pomohlo oběma týmům, ale ...

re anonym

(orcca, 20. 4. 2009 17:46)

Tak se mě zdá,že ses vo mrskutě nevykecal,tak mě neser.Zkusto jednou podepsat,hrdino...
Já osobně,taky Michala nemusím,ale jednou sme ho většinově zvolili a já ho jako trenéra a hráča,kterej kopal o něco výš a má určitě mnoho zkušeností prostě respektuju.

:-)

(Filda, 20. 4. 2009 9:55)

Já jsem hrozně rád, že mám za trenéra Michala. Nenajde se moc lidí, kteří ostatním obětují tolik času ze svého soukromí. Jsem rád, že nevím kdo je pod jménem anonym. nemám totiž rád sraby!

Jen do toho

(Anonym, 20. 4. 2009 9:16)

Skwely napad...jen tak dal jen je potreba to dobre rozhodit a nemit trenera jako Michal...drzim pesti...

čas

(Filda, 20. 4. 2009 8:25)

Na mně přece nezáleží. Já se s ostatníma nějak přizpůsobím, vždyť nám dole u řeky nic neuteče. Nechci být ten, že když se něco domluví, začne to překopávat. Je prostě nahlášeno přátelské utkání a budu se snažit tam být!

čas

(Cantona, 20. 4. 2009 6:57)

Myslíš si Fildo že by bylo lepší hrát dřív, třeba už ve 3h?

a plus b

(Filda, 19. 4. 2009 20:49)

Tak já jsem za sebe rozhodně pro silné áčko, béčko z harcovníků a mladíků a snad na mě zbude místo v céčku. Jen je trošku škoda, že zrovna ten víkend máme naplánovanou cipovnu. Tak snad se nějak domluvíme.