Jdi na obsah Jdi na menu
 


Senorady B:Ketkovice 1:4 (0:1)

5. 11. 2006
Sestava: Braňo - Max (65 Tomáš O), Čmelda, Michal M, Jara N (60m David Rosa) - Přema P, Michal G, Filip K, Tomáš G - Laďa M, Luboš T Branky: Filip 2x a Tomáš G 2x Utkání se hrálo za silného větru a jelikož jsme začali po větru tak jsme prakticky domácí nepustili za polovinu. Výborně hrála záloha, zelména na středu to Filipovi s Michalem G docela šlo. Soupeř stál na svém velkém vápně, kde to zhušťoval, proto jsme správně stříleli - snad 10x za první polovinu. Výborná byla Jarynova dělovka ale branku vstřelil levou nohou náš nejlepší hráč Filip. Do šatny se šlo za tohoto stavu, ačkoliv jsme měli dát minimálně ještě 2 branky. Po změně stran nás prvních 10 minut domácí zmáčkli, vítr najednou foukal víc a my nevěděli kam skočit. To ale vyřešil Kapr, který utekl všem Senoraďákům, poslední stoper ho zezadu sekl a byla penalta. Nic víc, žádná karta se nekonala. Filda to vzal na sebe a bezpečně zvýšil. Za chvíli výborný Luba opět zahl a domácí opět zachraňovali faulem ze zadu, tentokrát dostali i žlutou. Penaltu si kopl Tomáš Garžík po zemi k tyči, ale golman ji málem měl. Soupeř snížil z tresťnáku, bylo to sice po větru, ale hodně z dálky. Drama nepřipustil druhou půli vynikající Luba, který uvolnil do ulice Tomáše, který šel sám na golmana a pozemi upravil na 1:4. Velikou šanci skórovat měl i Michal M s Přemem po dobře rozehraném trestňáku Tomáše G si však na malém vápně soupeře zavazeli, míč poskakoval a tak gól jsme si schovali až do Nové Vsi, viď Ori?
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

počasí

(pižma, 6. 11. 2006 18:45)

Jsem rád, že jste to v Senoradech zvládli i za takového počasí, v takovém větru se může stát cokoli.
Doufám, že ten zápas s Novou Vsí okres ještě zruší a budu si moct proti nim zahrát na jaře.

Gól

(Zdena, 6. 11. 2006 18:34)

No snad ti to Ori vydrží i na hokej

Branka

(Orka, 6. 11. 2006 17:30)

Jak říkáš Mičeli!Je to sice krásný pocit dát branku,ale není to tak důležité jako vítězstvi celeho mančaftu.

čadovi

(Cantona, 6. 11. 2006 15:08)

Naco dávat gól v Senoradech za stavu 4:1, to radši dám vítěznou branku za týden v Nové Vsi. Ale je jedno kdo ji dá, hlavně aby sme tam vyhráli.

gól

(Čada, 6. 11. 2006 10:59)

Michálku ty až dáš gól tak tě nikdo už nechytí

Počasí

(Filip, 6. 11. 2006 7:43)

Tak jsem ten nedělní zápas odnesl pěkným nachlazením. Teče mně z nosu jak z vodovodu... Jinak povinné tři body. Nedělal bych z toho výsledku žádný závěry. Myslím, že máme pořád na víc !!