Jdi na obsah Jdi na menu
 


Rio : Ketkas 2:5 (1:3)

28. 4. 2007

Sestava:

B.Valo - M.Mihalisko, M.Garžík (65m M.Horák), M.Matoušek, V.Duba - P.Pavliš, Z.Pospíšil (75m D.Rosa), R.Skokan (60m P.Matoušek), T.Garžík - L.Mohelský, P.Mohelský

Branky : 0:1 Pavliš, 1:1 S.Adam, 1:2 P.Mohelský, 1:3 P.Mohelský, 1:4 L.Mohelský, 1:5 L.Mohelský , 2:5 R.Misař(pk)

Do derby jsme vstoupili bez stále zraněného Filipa a Pižmy a také bez Honze Šice, který byl v práci. Naopak po 3 zápasovém trestu se na stopera postavil Michal Garžík a do sestavy se vrátil i Michal Matoušek. Vzhledem ke specifickým podmínkám Čučického hřiště trenér Pepa Mihalisko naordinoval taktiku, která se ukázala SPRÁVNOU.

    První gól vstřelil rychlonohý Ori, ketrého našel nádhernou křižnou přihrávkou dobře hrající Roman Skokan. Rio vyrovnalo po chybě Tomáše Garžíka na vlastním velkém vápně. Čmelda hrající tentokrát v útoku měl v první půli 4 gólové šance a polovinu z nich dal, takže jsme vedli 1:3. To nás podržel Brańo po zbytečené kličce a státě míče našeho stopera Michal Garžíka vychytal nájezd Misaře.

    Po změně stran to byl festival našich šancí, ale Čmeldovi se jaksi nechtělo dát třetí gól a tak z ničeho nic kopalo Rio penaltu po faulu nefaulu Michal Garžíka na Robina Stopky. Braňo však  Patysovu penaltu vystihol a vyrazil. Poté se na svou střeleckou minulost navázal i Laďa Mohelský 2 brankami, první padla po průniku Oriho z pravé strany kdy Laďa po závaru před bránou měl nejvíc síly míč do brány dotlačit a druhý padl po špatném odkopu Ria, kdy to laďovi nachystal Čmelda. Za domácí skóre korigoval Radek Misař z penalty po Vláďově ruce.

    Celkově se dá říci, že jsme derby zvládli a mladé Čučické mužstvo přehráli a vrátili jim porážku z domácího hřiště. Příští týden hrajeme opět venku a čeká nás však těžší oříšek - na jaře výborné Dolní Loučky.

   

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

k zápasu

(Cantona, 2. 5. 2007 14:29)

v Riu jsem hrál poprvé v životě a hřiště mě nijak nenadchlo ani rozměrama ani povrchem. Taky mě zklamala návštěva, řekl bych že ani ne poloviční oproti derby hraným v Ketkasu. Asi to bylo tím, že se hrálo v sobotu.

ggkkgkdddgd

(hjgshgdksghdkfghdksgds, 30. 4. 2007 15:40)

To byla náhoda

RIO

(pižma, 29. 4. 2007 9:48)

Poděkování všem klukům za vítěství v derby. Ze začátku jsme měli trochu štěstí a mohli jsme i prohrávat, ale naštěstí jsme neinkasovali. Křižná nahrávka od Paře na Oriho byla parádní a stejně dobře i Orka zakončil. Další vývoj zápasu byl naprosto zasloužený, naše útočná dvojice si se soupeřovou obranou až překvapivě lehce poradila, a záloha je mocně podporovala.Oriho dravý průnik přes tři hráče z kterého Laďa vytěžil čtvrtý gól byl ukázkový. Pochvala patří i obraně která toho soupeři moc nedovolila, a když už něco hořelo tak to Braňo uhasil. Takže zaloužně jsme vyhráli v zápase s kvalitou odpovídající velikosti hřiště v Riu. Škoda jen že tři naši hráči museli střídat pro zranění, taky rozbitá hlava soupeře po srážce s Laďem trochu kalí radost z výhry. Výkon rozhodčího memá cenu komentovat, holt jsme ve IV. třídě.

Gratulace z druhé strany okresu

(MaŠ (Dolní Loučky), 29. 4. 2007 5:17)

Veliká gratulace letí k Vám. Ať se daří a příští týden Vás rádi přivítáme na našem "OLD TRAFORD" :)))