Jdi na obsah Jdi na menu
 


ŘÍČANY B - KETKOVICE 1 : 0

26. 4. 2010
K sobotnímu utkání se dostavilo pouze 11 hráčů a tak neměl Braňo starosti koho poslat na plac.
Od samého začátku sme se dostali pod tlak soupeře a zbytečně moc bránili což se nám nevyplatilo a mužstvo hrající pod tlakem v obraně častěji fauluje a po jedné standartce sme dostali branku.Nicméně už sme branku nedostali.
O poločase nás Braňo trošku z....l a zavelel k výraznějšímu napadávání soupeře,to se nám povedlo hra se oživila a tlak soupeře už nebyl tak velký,ale dopředu sme toho bohužel moc neukázali.Tak snad to vyjde v nedělu doma.
Je jen velice smutné,že někteří hráči maji k docházce jiný přístup a pěkně mě s tím serou a můj osobní vzkaz pro ně je,ať dou do prdele!!!!!!
Kdo můžete,můj návrh je sraz na trenál v 17 hodin a skusím tomu dát trochu řád a né že tam budete mlátit na bránu jak banda deviantů.
Tak ve středu.Zdar.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Dojdu,ale...

(toga, 28. 4. 2010 11:10)

Na trenál dojdu, ale tak na pul šestou. Dřív to nestihnu.

...

(Boris, 27. 4. 2010 22:40)

Oráč má pravdu, je zvláštní jak se nás na jeden zápas sejde 17 a nevíme pomalu koho postavit a pak zas na několik zápasů se sotva slízáme. Bylo by potřeba, aby se chodilo nějak pravidelně, pokud chceme, aby to mělo nějakou úroveň. Jinak souhlasím s Oráčem na ten trénink v těch 5. Doufám že se nás sejde co nejvíc. Mějte se

přemo nač ta silná slova????

(max, 26. 4. 2010 19:54)

Ahoj Přemi. To mě nemusíš písemně posílat do prdele, to mě stačí říct, já tě stejně neposlechnu, a na další fotbal dojdu. hahahahahahahaahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahah.Ikdyž jak si vzpo¨menu na slova našeho kolegy z fotbalu co přednesl teď v neděli v kabině.."kluci já jsme tady taky" tak važ slova, pro některé by to byla dobrá a potěšitelná výzva. zdar na trenále, když to půjde.Max