Jdi na obsah Jdi na menu
 


Příbram:Ketkovice 2:1 (0:1)

1. 4. 2007

P3310010.JPG

Utkání poznamenalo hloupé vyloučení Michal Garžíka, po kterém se Příbram dostala do zápasu. My jsme vedli brankou Zdenka Mohelského z penalty, ale soupeř využil početní převahy a první půli byl lepší,přesto se do šance se nedostal.

Po změně stran neudržel Brańo střelu, když s míčem dopadl na zem a ten mu odskočil, soupeř pohotově vyrovnal. za 5 minut bylo zle, když po faulu Maxe byla penalta a skóre se otočilo.

I v 10 lidech poti 12!!! jsme si vypracovali několik šancí, zejména Tomáš Gražík se ve druhé půli zlepšil a dostal se 3x do gólové šance, ale vždy tomu něco chybělo. Brankář Příbrami vyčaroval nevídaný zákrok proti střele Filipa a to už bylo vidět kde stojí štěstíčko, třeba i po rohu kdy golmanovi Příbrami mezi nohami prošel míč až k druhému rohovému praporku.

Vystřídali jsme čerstvou krev a bylo to znát, zejména Roman Skokan byl oživením, měla být asi i penalta po faulu na něj, ale pan rozhodčí byl proti. Na hřišti se objevil i Vláďa  a náš tlak byl v závěru veliký, branka však byla zakletá. Panu rozhodčímu se utkání začalo vymykat z kontroly a tak v závěru přišel zkrat Příbramského hráče který hlavičkou ala Zidane knokautoval Oriho !!!! My jsme však krátké srovnání počtu lidí nevyužili a odjíždíme s Příbrami s prázdnou. Zápas pak trefně zhodnotil náš bývalý hráč Luba Trávníček, že by se mělo víc hrát a míń kecat. Asi na tom něco je.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

juventus

(BUFFON, 30. 4. 2007 15:39)

neumíš to pižmo

///

(Filip, 2. 4. 2007 11:00)

Nedařilo se mně, holt co se dá dělat. Musím se dát hlavně zdravotně do kupy, do té doby tam pustím jiný... Jinak zápas jsme si zpackali sami a každej na tom nesem vinu. Co u nás přetrvává, tak to že se na každej gól hrozně nadřem a naopak vždycky nějakej lacinej dostanem. Na prvním gólu nesu i já vinu, ale je těžký hlídat dva hrače. Za zádma Lubu a když už jsem se rozhodl ho pustit a vydat se po jejich kapitánovi, byl jsem tam pozdě...ale jo, mohl jsem to přečíst líp. Čus

rozhodčí?

(Raulito, 2. 4. 2007 10:37)

Viděl sem utkání jen od 20 do 60 minuty a nemám pocit, že by v té době rozhodčí nějak vybočoval z průměru na jednu či na druhou stranu. Ketkovicím asi více vadil "nefotbalový" terén v Příbrami. Penalta Příbrami byla jasná. První gól Braňova hrubka a také nedůsledné bránění při zakládání toho útoku! šance Filipa volala po gólů, to se ale holt stane, že se to nedá. jejich golman sice vypadal nefotbalově, ale lapal dobře

názor

(Cantona, 2. 4. 2007 6:56)

Obrana ani brankář nejsme bezchybní a málokdy udržíme čisté konto, proto nemůžeme vyhrát když neproměníme aspoň některé gólové šance.

dodatek2

(pižma, 2. 4. 2007 6:48)

Penalta na Romana byla jasná to potvrdil i hráč který ho sejmul, ale to na výsledku nic nemění

dodatek

(pižma, 2. 4. 2007 6:42)

Výkon rozhodčího radši nebudu komentovat.Snažím se sem psát slušně a to by nešlo.

xxx

(pižma, 2. 4. 2007 6:40)

první zápas po zranění se mně moc nepovedl, se štěstím jsem proměnil penaltu jinak nic.Myslím že jsem měl být střídán dřív, ale to je věc trenéra. Ani Fildovi se zápas moc nepovedl a tak naše střední záloha dost pokulhávala.Souhlasím že Pařa ,ale i Zdena naši zálohu oživili. Ofenzivě začal pomáhat i Michal M. který se vytáhl a vzadu se hrálo na riziko.
Vyloučení Michala bylo asi klíčové a doufám, že si z toho vezme ponaučení nejen on, takhle se nechat vyprovokovat je blbost.
To co po zápase říkal Luba je sice pravda , ale od něho který za celý zápas nezavřel pusu a dohadoval se ještě po zápase to zní dost divně!

Kluci nevadí ...

(MaŠ, 1. 4. 2007 21:43)

Příští týden to napravíte proti Domašovu. Prostě jsou to ty prokletý první utkání, pak už je to lepší.

Aprííííííl

(Zdena, 1. 4. 2007 21:03)

Tak jsem čekal, že si někdo udělal aprííííl, ale ono to vypadá jako skutečnost..........