Jdi na obsah Jdi na menu
 


Příbram : Ketkovice 2:2 (1:0)

11. 5. 2008

  Utkání jsme začali poměrně dobře a úvodních 10 minut jsme kombinovali, drželi míč na zemi a měli hru neustále pod kontrolou. Poté jsme zbytečně znervózněli po několika hrubých chybách obrany, hlavně stoper Cantona měl několik mávek. Také rozhodčí nastavil velmi neobvyklý trend co souboj to faul ala basketbal (převážne na nás). Vrcholem bylo když la´da s Přemem utíkali sami na domácího brankáře a domácí obránce marně se je snažící doběhnout cca 2 metry za nimi skočil na unikajícího Přemi a rozhodčí pískl, samozřejmě na nás. Aby toho nebylo málo, Braňo vykouzlil gól roku, když chtěl vyhodit míč bekovi na poslední chvíli tam uviděl útočníka a tak zabrzdil pohyb. Míč mu však vypadl z rukou a domácí dali branku zadarmo do prázdné brány 1:0.

  Do druhé půle jsem udělal změny v rozestavení. Dolů šel Norek a na plac Čmelda. Ten se posunul do útoku k Laďovi, další útočník Toga se stáhl na stopera, cantona se vysunul před něj a Vlá´da Duba na střed zálohy. Co je platné, že jsme si vytvářeli jednu šanci za druhou a kopali asi 20 rohů. Domácí z brejku po uklouznutí Togy utekli po pravé straně a po takové těžko říct jestli střele nebo přihrávce do leva do offsidu druhému útočníkovi - Příbramský kluk co mával to nemávl a bylo 2:0.

  Ihned jsem reagoval další změnou, dolů šel dnes nevýrazný Ori a na plac vyběhl Jarda. Převaha byla evidentní hrálo se na 1 bránu a Laďa 17 minut před koncem snížil na 2:1. Po další akci střílel zpoza vápna Cantona, brankář však konečkami prstů vyrazil na břevno. I další dvě Cantonovi střely volaly po gólu, při jedné měl u zadní tyče jasnou dorážku Čmelda, při další brankář vyrazil míč na roh. Ani 20 rohů nepomohlo, odražené míče jsme sice z vápna pálili na bránu, ale ani Honza Šic ani Cantona bránu netrefili. A když ji Vláďa trefil, stál na brankové čáře hráč, kterého to trefilo. Branka přece jenom přišla asi 8 minut před koncem po Togově nákopu od půlky míč před brankářem hlavou tečoval Pižma 2:2

  Jenže to bylo z naší strany bohužel vše, i přes enormní snahu o další gól byla domácí branka zakletá a i pan rozhodčí utkání raději ukončil dřív aby jsme ten gól nedej bože nedali. Že by se mohlo nastavovat za zranění či střídání tento starý pán, který utkání odřídil ze středového kruhu nechtěl ani slyšet.Nechci spekulovat proč. Přesto se na to nemůžeme vymlouvat, měli jsme dát minimálně 5 gólů na rozhodčího se vy.... I tak to berme pozitivně, máme dobrý bod z venku a co by za bod dala třeba pražská Sparta s Baníkem. Důležité nyní bude vyhrát v Lukovanech, aby jsme šli do zápau jara s Loučkami jen se 2 bodovou ztrátou a byly tzv na dostřel.

  
 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Omluva

(Braňo, 13. 5. 2008 11:59)

Omlouvám se mančaftu, že jsem Vás rozhodil mou chybou,jsem už dost starý aby jsem todle nedělal,ale nebojte se já jěště ukážu kdo je Braňátor-sice Dominátor taky sedí na lavičce.Cantona ne že se toho chytneš,pokuď bude koleno v pořádku budu chtít pomoct k výhře.
p.Příbram jenom hýří objektivitou.

na drnovišti v pribrami

(cmelak, 12. 5. 2008 22:11)

omlouvám se za výkon měl jsem dost přiležitostí ale zároven chci vzkazat do Příbrami atˇto zvořou a zasadi brambory to když poběžím v řadku tak to bude lepší jak ted ovšem komentaře naších hvězd na lavičce ty si přište musím nahrát už dlouho mě nikdo tak ... od zaří trenuju abych to nemusel poslouchat .Na druhou stranu Příbram hrala docela dobre akorat neměla chtit zlepšovat skore

Souhlas

(Filda, 12. 5. 2008 13:32)

Jsem stejnýho názoru, každej zápas se nepovede. Nejsme žádní profíci, co denně trénujou deset hodin. Musíme hrát tak, abysme z toho měli dobrej pocit. Tak se z toho musíme poučit. Borec z Příbrami mě nechává v klidu, počet rohů a trestňáků v druhé půli jasně dává najevo, že bez našich chyb by si ani nečutli. Akorát jsme to neproměnili :-/

Hlavu vzhůru TÝME !!!

(MaŠ, 12. 5. 2008 13:04)

Borci, hlavu vzhůru, někdy se to hold nepovede. Ať se daří !

re Příbram

(Cantona, 12. 5. 2008 11:20)

pan Příbram by se příště mohl podepsat a samozřejmě že má právo na svůj názor. :-)

Příbram

(Příbram, 12. 5. 2008 10:54)

Nevím, co tady píšete za bláboly, že jste byli jasně lepší. Po pěti minutách jste mohlí prohrávat 3:0 a nikdo by se nedivil. S takovou hrou si vůbec nedělejte ambice na trojku. Jeden gol jste dali z ofsajdu a na druhej jsme Vám namazali. A co pomlouváte kluka co mával, vždyť on mával o 100%líp než ten Váš Emil ten měl praporek pořád na hoře a když mával nám tak ani jednou nezvedl. Jo a neplačte pořád na rozhodčí

hodnocení

(Filda, 12. 5. 2008 6:42)

Hodnocení trenéra přijímám, jen je to těžký když jsem tam běhal od ničeho k ničemu. Nemůžu si jako pravý záložník chodit pro balóny do leva. Fotbal se hraje s balónem a ten já měl oproti minulýmu zápasu tak o polovinu míň, a to se mi pak hraje těžko. Zápas nebyl podle mého gusta. Konec

xxx

(pižma, 12. 5. 2008 6:19)

Tak su taky nasr..., hlavně na sebe zase mě to vůbec nešlo, byl jsem pomalej ... únik hned v páté minutě jsm měl řešit nahrávkou na Ladě a mohl být klid, všechny střely jsem měl na levačku - to by snad tak nemělo vadit branku jsem sice trefil, ale golman byl na místě. Ještě štěstí že sem to tam dal aspoň palicou jinak bych tam byl úplně kničemu.
K hodnocení trenéra - jestli toto je můj standart tak bych se na to měl radši vy....
Příbram byla úplně nulová a šance měli jen po našich hrubicích, tak snad se jich v Lukovanech vyvarujem a dáme si to trochu do nohy.
Teď už ho... ale příště!

hodnocení trenéra

(Cantona, 11. 5. 2008 21:53)

Braňo - nic na něj nešlo a dostal 2 branky. První se stane jednou za 10 let. Minule nás podržel, nyní mu to moc nevyšlo.

Marek - měl na sebe dobré křídlo, které ho dost zaměstnávalo.

Cantona - první půe stoper = 1 kiks za druhým, druhá půle předstoper až záožník = vyhrál spoustu soubojů a hlav, 3 nebezpečné střely, rozhodně lepší výkon než v první půli. Stopera už letos hrát nebudu a taky se musím polepšit s těmi emocemi, na žluté už na jaře vedu nad Orim 4:2

Vláďa - první půle předstoper solidní výkon, druhá střední záložník jakbysmed.

Honza - co ten se naběhal když chodil na všechny rohy, škoda že mu nesedla střela po odraženém míči.

Filip - hrál líp než v Riu, ale hůř než minulý týden z Domašovem. Chce to víc zabojovat i když se nedaří.

Norek -nehrál špatně, měl tam světlé momenty, ale v poločase jsem potřeboval dát mužstvu impuls změny a tak šel dolů. jediné co mu vyčítám, že měl dát od rohového praporku nahrávku zpět na velké vápno, kde nabíhal Vláďa.

Pižma - tak to nebylo jeho utkání jara, ale odvedl slušný standart. Dal branku, snažil se. Hodně se rozčiloval při chybách spoluhráčů, chtělo to víc nás povzbudit a uklidnit.

Ori - utkání se mu moc nepovedlo, škoda že ho z Laděm v úniku zastavil rozhodčí. Přesto má dál mou důvěru a i kvůli treninkové účasti s ním počítám opět do základu.

Laďa - měl to těžké při způsobu posuzování faulů jaký rozhodčí nastavil byl každý jeho kontakt s o 20kg lehčím obráncem vždy Laďův útočný faul. přesto dal krásnou branku levačkou do šibenice.

Toga - v první půli se zbytečně stahoval do druhé vlny a moc nebezpečný nebyl. Stopera druhou půli hrál po hodně dlouhé době a tak mu to moc nešlo, při druhé brance uklouzl. Byl to risk ho tam dát a asi i moje trenérská chyba. Nutně potřebuju najít jiného stopera, protože Toga musí dát na jaře ještě hodně gólů v útoku, kam patří.

Čmelda - branku nedal, míč mu hodně zavazel, čekal jsem vice Čmedlo.

Jarda - určitě byl přínosem, šel na plac za stavu 2:0 pro Příbram a tak vlastně vyhrál 2:0. Miule hrál 10 minut, nyní půl hodiny a v Lukovanech pravděpodobně začne opět na lavce, ale na hřiště by se mohl dostat i na delší čas.

Max - do utkání v Příbrami nezasáhl. Hned po utkání jsem se rozhodl jak budu řešit stoperskou krizi při absenci "věčně zraněného" Migy. Vláďa i Žán budou v práci a tak mám následující řešení. Stopera bude hrát Honza Šic, před ním Cantona, napravo Marek a vlevo v Lukovanech vyběhne Max. Takže Maxi - Lukovaňáci neprojdou !!!!!

Pro trenéra

(Filda, 11. 5. 2008 21:35)

únava už se rozležela, takže po zápase jsem kecal :-)

koment

(Filda, 11. 5. 2008 21:29)

Tak dneska jsem zklamanej asi jako všichni hráči, co zasáhli do zápasu a i diváci. Nepředváděli jsme náši hru a co hlavně ovlivnilo výsledek zápasu bylo to,že jeden vedle druhýho jsme kecali a kecali. Už po deseti minutách jsme měli vědět, jak to rozhodčí píská, takže na něj se rozjodně vymlouvat nemůžeme. Já se svým výkonem spokojenenj určitě nejsem, protože i když jsem chtěl, nedostával jsem se do hry, jak bych potřeboval. Měl jsem se víc nabízet, víc si chodit pro míč... Malo útěchou může být moje přihrávka na náš první gól. Čeho si ale cenním, je bojovnost, se kterou jsme schopni vybojovat aspoň bod, když ještě čtvrt hodiny před koncem prohráváme o dva sakle. A to že se někdo mávne... jsme tým, a to se prostě stává, musíme máknout. Vidím to tak, že těm dvou prvním celkům se to pokusíme ještě aspoň hodně znepříjemnit. Tak ve středu a pořádně se nachystat na dosud neporažené Lukovany. Čus