Jdi na obsah Jdi na menu
 


Příbram : Ketkovice 0:2 (0:0) - muži

8. 9. 2008

  Bohužel těsně před zápasem se mi omluvili nebo vůbec neomluvili 3 hráči, takže jsme jeli do Příbrami pouze s 11 hráči. Na střídačku si v průběhu zápasu sedl jenom Braňo, který původně jel do Příbrami jako divák.

  Utkání jsme tedy hráli bez kapitána Ladě, který křtil syna a tak jeho místo zaujal Čmelda. V útoku tak od začátku dopnil Togu, jenže asi po 15 minutách musel kapitán Toga jít běhat na střed zálohy a Pižma si stoupl a to doslova do útoku

  Celý první poločas byl otřesný, ani jedno mužstvo nebylo schopno si pořádně přihrát, my hráli prykticky bez útoku bo na klucích Mohelskových byla vidět včerejší svatba a bojovali více se sebou než se soupeřem. Ke cti jim budiž, že vůbec na zápas přišli a nenechali mančaft ve štychu.

 Naštěstí jsme přežili několik nebezpečných závarů i vlastně jedinou nebezpečnou Příbramskou nakci, kdy stříleli zpoza vápna do břemna a tak se šlo do kabin za stavu 0:0.

  A druhá půlka bylo už o něčem jiném !!! Již v první minutě vyslyšeli hráči můj pokyn, že mají hrát více po lajnách a po pěkné kombinaci na levén straně po přihrávce od Honzi  na Oriho Ori centroval a Pižma zakončoval těsně vedle. Řekli jsme si že to půjde, dali míč na zem a ono to šlo. Jako vyměněný přišel do druhé půle Norek, který byl všude, záda mu jistil Toga, který vymazal ofenzivního středního halva Trávně. Probrali se i kluci Mohelsovic, Čmelda začal na pravém křídle konečně běhat co rozhejbal nakoplý kotník z první půle a Pižma taky zabral na obvyklý výkon. A poté co ho několikrát Příbramští zfaulovali se Pižma tak vyhecoval, že jsem neměl obavy že by zápas jen odchodil.

  Kolem 60.minuty nechali Příbramští ulici ve středu obrany jako prase do které si při našem brejku naběhli kluci Garžíkovi, a po ideální přihrávce od Togi si Miga naběhl do vápna,řítil se sám na brankáře a  ze zadu byl faulován - penalta. Na tu byli určeni Pižma a Ori a jelikož si Pižma netroufal vzal to na sebe Ori. Brankář houpl k tyči poměrně brzo a tak Ori zkušeně poslal míč na druhou stranu 0:1

  Pokračovali jsme ve zlepšeném výkonu celého mužstva, i obrana se uklidnila a nekupila tolik chyb jako v první půli. Do velké šance se dostal znovu Ori, ale tentokrát přestřelil bránu. I Příbram se snařila jak mohla a hrála na riziko, Pižma se dostával po svém typickém sólu středem k bráně, když byl asi 3 hráči postupně faulován, ale jinak výborná rozhodčí Suchá to v jedné chvíli dost pouštěla. Příbram měla protiútok po levém křídle, ale pravého beka hraje Max a výsledkem Příbramské akce byli 3 Příbramští hráči na zemi v okruhu 5 metrů a mezi nimi stál Max, kterýhledal kde je balón jako kořist.

  Přece jenom jsme dali pojistku, když Pižma svůj zlepšený výkon ve druhé půli korunoval svým typickým sólem až do brány 0:2.

  Nebylo již těžké to dohrát v klidu, což se nám povedlo a tak si Boris mohl připsat první čisté konto v Ketkovském dresu.

  A tradiční MAN OF THE MATCH? Kdyby dal Ori na 0:2 mohl to být on, výborně hrál Toga, nakonec jsem se rozhodl dnes zvolit dva hráče. Jedním je Norek, který byl ústřední postavou naší hry ve druhé půli a druhým je Max, přes kterého prostě nejde přejít.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

lavka

(Sid, 10. 9. 2008 15:08)

Dneska jsem vám to vzal křoviňákem i pod lavkou, tak už se vám tam bude trůnit dobře a nebude vás malinčí píchat do pr.... :-)

Filda Orka

(Toga, 10. 9. 2008 14:08)

Furt Nefňukejte

strach

(Filda, 10. 9. 2008 5:39)

Nemusíš mít vůbec žádnej strach, já se určitě zase brzy zraním, jak je to u mě zvykem. Ach jo!!!

flek.

(orca, 9. 9. 2008 20:30)

Jen sem se trochu chytil a uz mě ten Filip zase vyšoupne na lavku,chlapík jeden brněnskej.Ach jo!!!

info

(Filda, 9. 9. 2008 20:13)

Ve středu na trénink ještě nedojdu, ale na zápas už budu!

O.K.

(toga, 9. 9. 2008 16:25)

Moudrá slova Cantono.Bereš mě to přímo z huby.Doufám že nás bude dost.Když bude každý makat naplno,určitě nějakej náhradník tam sedět musí.Je jedno kdo tam bude sedět,ale málo kdo z nás vydrží běhat celý zápas na sto procent.Doma musíme prostě vyhrávat.

Chudčice

(Cantona, 9. 9. 2008 11:53)

Jsu rád, že jsme zápas v Příbrami i přes komplikace se sestavou zvládli, nicméně nás čekají Chudčice a proti nim je potřeba hrát celých 90 minut naplno, mít 11 hráčů + 3 na střídačce a chtít společně jednoho z aspirantů na postup porazit.

3 body.

(orca, 8. 9. 2008 21:02)

Děkuji panu trenérovi a kapošovi za pochvalu,ale jak napsal Mičel,nebyl to tak velkej problém to dat do prava,protože se golman fakt dost brzo pohnul na stranu kam sem celou dobu čuměl.
Spíš mě mrzí druhá šance,kdy balon skočil na hrbu a trefil mě do kolene,takže to byla kakamrdka a poslední minuta kdy domácí mávač mávl postavení mimo hru,které nebylo,možná bych dva dal.Ale to je jedno hlavně,že sme tam urvali 3 body a držíme se v čele.Tak ve středu.

tak znovu....

(Max, 8. 9. 2008 18:57)

Zdravím Vás všechny a jsem moc rád, že jsme v Příbrami po tak dlouhé době vyhráli. Chtěl jsem to moc a dík všem. Prví půlka celkem nic moc, na Zdenkovi a Čmeldovi se podepsala svatba, Lada hodně v útoku chyběl, ale v kabině o přestávce jsme se dost vyhecovali, řekli si, že na ně máme a vyhrajem. Když šel Přema na penaltu, raději jsem se otočil přiznám se. Díky Přemo, že jsi ji dal a tak jsi uklidnil všechny. Zdena se rozhýbal a bylo vidět, že to půjde. V obraně jsme si řekli, že už to nepustíme a jak řekl trenér Maxi nikdo nesmí projít, tak taky nikdo neprošel. Vzal jsem to doslova a muselo to některé asi dost bolet, ale já jsem chtěl vyhrát...Díky všem bojovali jsme jeden za druhého, jak to má být. Ahoj ve středu.

Jeden za všechny všichni za jednoho

(Max, 8. 9. 2008 18:50)

xxx

(pižma, 8. 9. 2008 14:59)

Děkuju všem, že to oběhali i za mě. V takovém stavu v jakym sem byl bych si určitě sedl na lavku, ale když to nešlo... V první půlce jsem vypotil litry a v druhý jsem zjistil že se už můžu i rozběhnout a být trochu platný . Jsem rád za ten gól, jejich obrana se mně zdála, až na stopera, celkem průchodná tak by mě štvalo kdyby jsme se neprosadili.
Čmelda to měl v první půlce těžký, byl tam prakticky sám .
Tom ukázal, že mu pořád běhá a to je dobře.

výhra

(Sid, 8. 9. 2008 9:22)

Jinak gratuluju k vítězství a zapomenutí na ty problémové zápasy posledních sezón s tímto soupeřem, obzvlášť když se tak lepila sestava. Jednoduchý to s nima asi ale nebude nikdy

BŘEMNO

(Sid, 8. 9. 2008 9:19)

Cantono, kdes tohle slovo vzal ???? Já myslel, že ses jen přeťukl, ale už jsem to viděl víckrát :-)))

ještě k hodnocení

(Cantona, 8. 9. 2008 8:20)

Fotbal je týmová hra a i když děláme tohle individuální hodnocení hlavně po zápase jako v Příbrami musím pochválit celej manačaft za to, jak přistoupil k druhému poločasu. Ano, takhle se hoši bojuje o první místo.

hodnocení hráčů

(Cantona, 8. 9. 2008 8:16)

Boris - gratuji k prvnímu čistému kontu. Působil jistě, žádný míč mu nevypadl, dirigoval obranu. jen tak dále.

Max - i v Příbrami si udržel fazonu z úvodních zápasů. Všichni chceme vyhrát, ale Max chce vždycky ještě trochu víc a tomu odpovídá jeho bojovnost a výkony na hřišti. I proto muž zápasu!!!

Miga - v první půli nervózní, v druhé bezchybný. Ač stoper vybojoval rozhodující penaltu.

Cantona - obranná činnost dobrá, rozherávka špatná.

Honza - v první půli ale 3 minely, ve druhé zlepšený bezchybný výkon. Ve druhé půli chválím i za ofenzívu.

Marek - do základu se dostal z důvodu absencí, bylo vidět že nemá natrénováno ani nemá rychlost, přesto tam byla bojovnost i fotbalovost. Během podzimu se jistě zlepší.

Norek - v první půli ze začátku moc nebránil, teprve s příchodem Togi do zálohy se rozehrál a ve druhé půli byl našim tahounem a zaslouženě mužem zápasu.

Pižma - v první půli hrál špatně, hůř jsem ho hrát neviděl. Ve druhé půli se zdravě naštval a ukázal svou kvalitu.

Ori - naběhal za zápas kilometry, sprintem dopředu, sprintem dozadu, ale od toho tam je. Chladnokrevně proměnil penaltu (spousta hráčů se radši otočila). S jeho výkonem jsu spokojen, jen tak dále.

Čmelda - v první půli Ladě nenahradil, byl neviditelný, u všech soubojů pozdě. I jeho však mančaft ve druhé půli strhl k slušnému výkonu.

Toga - při neúčasti Ladě převzal kapitánskou pásku a ukázal, že ji nosí právem. Bojoval jako správný kapitán, udělal spoustu černé práce při bránění, ale i vymyslel finální nahrávku bráchovi při penaltové akci. Příjemně mě překvapil, že je schopen podat slušný výkon i na záloze.

Příbram

(toga, 8. 9. 2008 8:03)

Po tak velké účasti na treninku, jsem nemohl věřit vlastním očím, že se nás v Příbrmi sešlo pouze jedenáct. To už se doufám dlouho nestane. Za prvních 20 minut měli pižma, čmelák a max na hřišti střety, že klidně po nich mohli pro zranění odstoupit. A pak by bylo těžké tam v deseti něco uhrát. Je dobře, že jsme druhou půlku zabrali a zaslouženě vyhráli. Zejména NORKA a MAXE musím pochválit za stoprocentní výkon. Nesmím zapomenout i na Orku, který lítal po celé straně jak blesk. Škoda, že nedal branku i ze hry. Šance na to měl.