Jdi na obsah Jdi na menu
 


PŘÍBRAM - KETKOVICE 3 : 1 ( 1 : 1 )

Za krásného slunečného  počasí jsme vstoupili do nového soutěžního ročníku a start to byl velice smolný. Po "třech" střelách na naši branku jsme prohráli 1:3.

Hrál se vyrovnaný fotbal, na obou stranách ovšem bylo vidět značné množství pokažených přihrávek. Domácí se dostali do vedení nemastnou neslanou střelou z cca 35 metrů !!!, která jaksi doplula do odkryté půlky naší branky  Jelikož jsme v žádném případě nebyli horším mužstvem na hřišti, akorát nás to naštvalo a dále jsme se zakousli do příbramáků, což vyústilo cca po 10 minutách v naši vyrovnávací branku, které předcházelo několik slibných příležitostí. Co ovšem bylo nepochopitelné, tak jsme do konce poločasu úplně přenechali iniciativu domácím.

Ve druhé půli se hrál bojovný fotbal bez výraznějších šancí na obou stranách. O to víc mrzí, že si Čmelda vybral druhou minelu,když se k ojedinělé opět dalekonosné střele napůl ohýbal, napůl zvedal nohu a hodil si ji do vlastní branky. Bohužel jsme vzápětí přišli i o Máru, který musel střídat. Dále se sice bojovalo, ale přechod do útoku vázl a šance ne a ne přijít. A přišlo velice diskutabilní vyústění.  Míč kopnutý domácím hráčem letěl na hráče,který stál vedle Čmeldy v jasně ofsidové pozici. Ten se snažil míči uhnout tak, že uskakoval směrem do branky a někde na úrovni čáry ho míč trefil. Rozhodčí branku nejdříve neuznal, načež po chvíli své rozhodnutí k našemu údivu změnil a pro jistotu po výkopu utkání ihned ukončil.

I přes výsledek si cením bojovnosti a nasazení celého mužstva a pokud zlepšíme útočnou fázi bodů se dočkáme také.

 

Náhledy fotografií ze složky Příbram2012

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář