Jdi na obsah Jdi na menu
 


Před startem jarní sezony

6. 4. 2009

  Na jaře nás čeká pouze 9 mistrovských utkání, naše mužstvo se nachází uprostřed tabulky s velkou ztrátou na vedoucí Zakřany ale i s velkým náskokem na poslední tými. Nehrajeme tedy o postup ani o záchranu, prostě si jdeme na jaře zahrát fotbal, utužit partu a užít si to. Já osobně beru tuto sezonu i jako přípravu na tu další. Uvidíme jak to vše bude fungovat, co se mi podaří prosadit, jakou budu mít podporu atd. Samozřejmě to bude mít velký vliv na moje posezonní rozhodování co a jak dál, zda v Ketkovicích pokračovat, pověsit kopačky na hřebík nebo ještě hledat  uplatnění ve fotbale někde jinde.

 Hráčský kádr je úzký - je nás málo. Kádr je přestárlý, bez fyzičky a více náchylný na zranění - na jaře moc nelze počítat s Žánem a Romanem. Oslovil jsem proto mladíky Vraníka a Jardy a vysvětlil jim svoji filozofii fotbalu v Ketkovicích. Vraník se vrátil do kádru a počítám s ním stabilně do základní sestavy na kraj obrany.Stojím si za tím, že dostane pořádnou šanci pravidelně hrávat. Jarda podle svých slov zlenivěl a fotbal hrát už nechce.

V brance máme mladého Borise Vala, v případě nutnosti je ochoten zaskočit Braňo. Rychlého stopera máme pouze jednoho a to Honza Šic, na místě předstopera se může objevit Vláďa nebo Cantona. Beky budu vybírat mezi Vraníkem, Markem a Maxem.

Na kraj zálohy máme mladé dravce Robina a Oriho, na střed zálohy zkušené Pižmy a Norka. Dále je tu Filda, který může hrát jak kraj tak i střed zálohy.

Do útoku máme kromě Ladě také nevyzpytatelného Čmeldy a momentálně zraněného Togi. Nevylučuji ani variantu do útoku s rychlým Robinem.

Na jaře rozhodně preferuji celkový přístup před sportovní výkonností. Přístupem nemyslím pouze účast na trenincích, ale i další maličkosti - sečení, lajnování, brigády atd

Doufám, že na jaře budem úspěšní a sami se sebou spokojení.

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář