Jdi na obsah Jdi na menu
 


Přátelák Ketkovice : Mohelno 2:5 (1:2)

2. 8. 2007

Ketkovice (4.třída) : Mohelno (1.B třída) 2:5 (1:2)

branky Ketkovic: Čmelda 2x

 Rozhodčí Vejrostová Hana ( Lukovany )

Sestava: střídáno hokejově

Ivoš - M.Mihalisko, M.Garžík, M.Matoušek, H.Šic, T.Ošmera, J.Skokan - P.Pavliš, Z.Pospíšil, F.Klimša, T.Garžík -Vraník, Čmelda, Laďa

 

    Proti týmu hrající o 3 soutěže výš jsme uhráli poměrně příznivý výsledek. Soupeř byl po celý zápas lepší a již v první minutě načal skóre. Když přidal za chvíli i druhý fík, vypadalo to na desítku. Hosté ale zahazovali jednu šanci za druhou a my využili ojedinělý brejk Čmeldem na 1:2.

    Po změně stran jsme opět v první minutě dostali gól, poté jsme hru ještě více vyrovnali, i když soupeř byl stále lepší. na to že to byl přátelák jsme byli i dost dokopaní. Branku jsme dali i ve druhé půli, když se k míči namotal opět Čmelda. Velkoé 2 šance měl i Laďa, ale jednou obstřelil brnkáře i branku a podruhé trefil tyč.

    Utkání mělo svá pozitiva. Těžkou premiéru si v našem dresu odbyl mladík Jara Skokan, který na kraji obrany obstál. Příležitost v útoku a v záloze dostal i  další mladý kluk Vraník, který potřebuje hrát, hrát a zase hrát. Po dlouhé době chytal ve velké bráně i tradiční brankář malé kopané Ivoš a nutno mu poděkovat, že zastoupil dovolenkujícího se Braně.

   K utkání nebyli z pracovních důvodů k dispozici Žán, Pižma,Vláďa a Max, na dovolené byl Braňo a Pařa. 

  

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář