Jdi na obsah Jdi na menu
 


Pozvánka na utkání jara

20. 5. 2008

 Vážení fandové Ketkovské kopané, v neděli nás čeká utkání jara proti asi nejlepšímu týmu soutěže Dolním Loučkám.

dolní Loučky jpeg.JPG

Očekávám solidní diváckou kulisu, z Louček určitě přijede spousta fandů, ale my jsme doma a mělo by náš fanclub být slyšet !!! Vítěz tohoto utkání bude mít i nadále reálnou šanci atakovat vedoucí Moravské Knínice.

Tabulka 5 kol před koncem je následující:

1. Knínice 44b

2. Loučky 40b

3. Ketkas 38b

Mohlo by se zdát, že vedoucí Knínice mají první místo jisté, ale pojedou ještě do Ketkovic i do Louček a po zkušenostech jak se letos zamotala 1.liga je možné úplně všechno.

Nominace:

Braňo - Marek, Žán, Cantona, Honza - Filip, Norek, Pižma, Ori, Vláďa, Jarda - Laďa, Toga, Čmelda

Hráčů je k zápasu nominovaných 11 + 3 na střídání, všichni by se měli dostat alespoň na část utkání do hry.

Ještě týden volna dostane na rekonvalescenci stoper Miga,  na marodce s kolenem zůstává Roman a nemocen je i Vraník. Jeden z hrdinů podzimního zápasu v Loučkách řízný bek Max bude v práci.

Miga(10) (1).jpg

Žáci sehrají utkání s nejslabším týmem Novou Vsí a mělo by to být jen otázkou skóre o kolik vyhrají, ale pozor, Nová Ves minulé kolo vybojovala 1.bod v letošním ročníku.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zápas

(Námořník, 25. 5. 2008 12:24)

Tak to dneska zvládněte !!!!

Omluva

(Max, 20. 5. 2008 16:32)

Ahoj trenére. Je mi to líto, ale bohužel jak na trenink ve středu, tak i na zápas nejdu. Ve středu mám noční od 19:00hod. a v neděli den od 07:00-19:00hod. Bohužel jednu neděli musím mít den a škoda že je to zrovna tato neděle. Tak bojujte, at zvítězíte. Ähoj Max.

zápas jara

(Cantona, 20. 5. 2008 15:21)

Už se moc těším na neděli, cítím že by forma celého mančaftu mohla jít nahoru. Výsledkově to na jaře není špatné - zatím bez prohry, 4 výhry a 2 plichty, ale herně se musíme hodně zlepšit a silný soupeř by nás k tomu měl vyhecovat. Vypadá to, že bych mohl mít k dispozici téměř kompletní mančaft - 16 hráčů - sestavu zvážím až po treninku.