Jdi na obsah Jdi na menu
 


OSLAVANY - KETKOVICE 2 : 0 ( 1 : 0 )

Oslavany nám minulý týden ukázaly s Riem svoji sílu a tak jsme věděli, do čeho jdeme. Navíc se začaly kupit omluvenky a tak se museli na poslední chvíli shánět telefonicky lidi, kdo vůbec pojede

Samotnej zápas je jednoduchý vystihnout asi tak, že Oslavany držely míč, dobře kombinovaly a hlavně měly mnohem větší pohyb. Což jsme věděli už před výkopem, tak jsme chtěli hrát hodně odzadu, nepouštět je do střeleckých pozic a zkusit nějakej brejk. Bránění se celkem dařilo, i když jsme dostali první branku docela brzo, cca kolem 20 minuty. Nijak obzvlášť vypracovaná branka to ale nebyla, což docela naštve. Do vyložené šance se dostaly Oslavany ještě těsně před přestávkou, kdy jsme se trochu víc vytáhli a oslavaňáci šli ve třech na Pižmu a Boris vytěsnil střelu osamoceného útočníka na roh. Druhej poločas byl jak přes kopírák, ale dobře jsme bránili a oslavaňáci měli šancí jak šafránu. Ke konci zápasu jsme hru otevřeli, Žán se začal vytahovat víc do útoku a na jeho místo se tlačil Jenda.Těsně před koncem se probíjel po levý straně Řízek ale po přímáku jsme ze závaru na penaltě bohužel nic nevytěžili. V 92 minutě si domácí asi hodně ulevili, když si vítězství z brejku pojistili.

Co dodat ? Oslavany si body určitě zasloužily. Předváděj pěknej kombinační fotbal, na kterej se dá koukat a kvalitou, vyrovnaností kádru a hlavně mládím jim snad bude slušet vyšší soutěž.

Tož a my ve středu taky potrénujem, pak zkouknem jak naši vyklepnou Finy a v neděli si snad ve větším počtu a bez indispozic zahrajem se zakřaňákama.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

scholarship essay writing service c25nvh

(essay writing service, 11. 11. 2023 18:02)


Hi there, this weekend is nice for me, since this time i am reading this fantastic educational piece of writing here at my house.

expository essay help h96iac

(write my essay, 10. 11. 2023 15:04)


Hurrah! At last I got a website from where I be able to actually get valuable information concerning my study and knowledge.

argumentative essay about college s774qz

(GregoryDut, 4. 4. 2023 20:54)

You stated this perfectly!
how to write a perfect college essay https://essayservicehelp.com how to write a essay about myself https://cheapessaywriteronlineservices.com

oml

(pižma, 3. 5. 2011 13:33)

omlouvám se všem za předvedené představení

Re: oml

(Čikarito, 3. 5. 2011 16:04)

Ne Zdeny neomlouvej se! Nebyl to žádnej propadák ba naopak mátl si nás všechny a hlavně soupeře! Díky tomu nevytěžil ze zápasu víc než 2:0! :-)