Jdi na obsah Jdi na menu
 


Nová Ves : Ketkovice 4:0

12. 11. 2006

    Toto utkání se nám vůbec nepovedlo, i když jsme si i v oslabené sestavě na Novou Ves věřili. Domácí prakticky vůbec nehráli přes zálohu a jejich stopeři neustále nakopávali dlouhé míče na výborné útočníky, kteří se dokázali prosadit. To my momentálně nemáme útočníky vůbec žádné a tak ve předu museli zaskočit Tomáš Garžík s Filipem. Zvlášť Filip potom chyběl v záloze, kde jsme měli dát míč i na hrbolatém hřišti více na zem.

    Branky ale padali po chybách, hra v poli byla nepřesná na obou stranách. Ale domácí měli hráče co to uměli potrestat. První gól dal zcela nekrytý Kocáb hlavou, když trošku zaspal Jaryn a druhý padl z penalty, kdy se domácí dostali k míči po špatné rozehrávce Michala Garžíka. My jsme chyby Nové Vsi nevyužili, nejhezčím našim momentem byla Čmeldova dělovka do tyče.

   Po přestávce jsme chtěli skóre otočit, ale domácí dál hráli svou jednoduchou hru, kdy 6 jejich lidí stálo v zadu a 4 vpředu, což na nás stačilo. A tak když si vybral Braňo svou tradiční špatnou pětiminutovku a vykopl míč přímo k jich hráčovi, ten to z první svícou vrátil do vápna, kde byl zřejmě nejlepší útočník soutěže Kocáb opět první u míče a bylo 3:0. My jsme potom zahodili penaltu Tomášem Garžíkem po držení na našeho nejlepšího hráče Čmeldy. A tak při hře vabank domácí opět utekli a dali na konečných 4:0

  Sestava:

Braňo – Jara N, Čmelda, Michal M, Max (60 Vraník) – Ori, Zdeněk P, Michal G, Honza Š – Filip K, Tomáš G

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Cantonovi

(dobrá duše, 13. 11. 2006 8:31)

Radost nemám ale podruhé nemachrujte a seďte na zadku, musíte si uvědomit skutečnost jaká je a ne když vyhrajete v Senoradech tak už máte vše vyhrané.

duši

(Cantona, 13. 11. 2006 8:10)

hlavně že máš radost

Cantona

(dobrá duše, 12. 11. 2006 19:55)

Naco dávat gól v Senoradech za stavu 4:1, to radši dám vítěznou branku za týden v Nové Vsi. Ale je jedno kdo ji dá, hlavně aby sme tam vyhráli. To jsi napsal minulý týden, nějak to nevyšlo