Jdi na obsah Jdi na menu
 


MOR. KNÍNICE - KETKOVICE 3 : 1 ( 2 : 0 )

První ostrý zápas jara a my opět startujeme v silně oslabené sestavě. Ke všemu se po 10 minutách zranil Vahe a na hřiště nastoupil poprvé za muže Vincek. Domácí byli kombinačně lepším celkem a znatelně nás přehrávali. Naše odkopy a pokusy o útoky měly jepičí život a obrana byla s postupem času silně přetížená. Vyústěním byly v první půli 2 branky a to jsme mohli být rádi. Do druhé nás asi domácí podcenili, hra se postupem času vyrovnávala a po Vinckově krásné brance domácí silně znervózněli. V samém závěru jsme kopali dva trestňáky. Tomu druhému chyběl jen nějakej ten centimetr a když odraz od tyče Boris překopl přes zívající branku, domácí si hodně oddechli. Prakticky se závěrečným hvizdem jsme inkasovali potřetí a rozhodčí už nechal pouze rozehrát.

Škoda, ale v tak úzkém kádru je absence Jáji, Brkina, Martě, Robina a po zranění vlastně i Vaheho až příliš znát. Ale to se nedá nic dělat a do dalších zápasů zabojovat.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

zdar.

(max, 2. 4. 2014 19:08)

Ahoj. V neděli mám sice noční ale na fotbal se přijdu podívat. Max

Vincek

(Sid, 1. 4. 2014 11:04)

Ori ?????? jak jsi ten zápis podepisoval ????? Vincek letěl ráno do Spolku pro Region, že si doma hrdě zarámuje svou PRVNÍ branku a ejhle za střelce na OFS napsán Jeník ???? :-) To budeš muset tomu kanonýrovi koupit aspoň pivo :-))))))