Jdi na obsah Jdi na menu
 


M.Knínice : Ketkovice 5:2 (3:1)

4. 6. 2007

Sestava:

B.Valo - M.Mihalisko, Z.Mohelský, M.Matoušek, V Duba - D.Rosa (45m M.Horák), R.Skokan (45m J.Šic),Z.Pospíšil,  P.Pavliš - P.Mohelský, T.Garžík

Branky : R.Skokan, P.Mohelský

  Domácí utkání prakticky rozhodli v rozmezí 15. a 30. minuty, kdy vsítili v rychlém rozmezí 3 branky. První padla po evidentním přiklepnutí míče rukou, leč rozhodčího píšťalka mlčela, druhá branka po minele Vládě zaváněla offsidem. Za třetí branku je domácí nutno pochválit, přihrávka do běhu a pěkná střela k tyči. To ještě domácí nádherně trefily tyč z trestného kopu.

   My jsme se nevzdali a převzali iniciativu a po pěkném Čmeldově centru snížil Roman Skokan na 1:3. Za chvilku jsme měli dát kontaktní gól, ale ani Čmelda ani Tomáš Garžík nezvolili správnou varientu zakončení.

   Po změně stran jsme ještě více tlačili na pilu a soupeře po zemi přehrávali. ve vyložene pozici byl oběma rukama přistrčen Pižma, ale penalta samozřejmě na domácí nebyla. Hráli jsme vabank a domácí byli nebezpeční z brejků. Po Pižmově ztrátě míče ukázali domácí co je to přímočarost a dali na 4:1. Další chybou po Maxově špatném zpracování jsme soupeři namazali na 5:1.  Posledních 20 minut pan rozhodčí přece jen místo kouskování připustil důraznější hru, ketrá tím pádem měla spád nahoru dolů a po nádherné akci Vláďa centroval a Čmeldova hlava se nemýlila - 5:2 pro domácí.

    Celkově lze říct, že domácí vyhráli zaslouženě - nedělali chyby, byli přímočařejší, dravější a to na nás stačilo.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

K ZÁPASU

(RED BULL, 13. 6. 2007 11:53)

NO PROHRA DOCELA DOST VYSOKÁ SOUPĚŘ VYHRÁL ZASLOUŽENĚ

KLEPEC

(DEL PIERO, 8. 6. 2007 21:21)

DOSTALI JSTE KLEPEC ALE AT SE VÁM DAŘÍ

xxx

(pižma, 4. 6. 2007 20:54)

Dělali jsme spostu nevynucených chyb a opět se ukázalo že mokrá tráva nám nesvědčí, holt je nás většina vychovaná na prosívce.Domácí si vypracovali vlastně jen jeden gól, pokud nepočítám ten první který si šikovně VYPRACOVALI pomocí ruky.Docela dobře jsme si zahráli i když výsledek vypadá hrozně. Tak snad v neděli proti Senoradům už konečně vyhrajem.

Lukovany

(Dobrá Duše, 4. 6. 2007 10:40)

Kurňa začnite něco hrát jinak vás předběhnou Lukovany a to už bude pořádná ostuda. Vždyť 15 let nevyhrály.